Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

PRORROGADA fins al 27 de gener l'exposició GASTRONAUTAS de Santi Tena a la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

  • 10 de gener de 2019
Image de la noticia

Santi Tena torna a la pintura amb Gastronautas

Després de diversos anys dedicat a l'adaptació a còmic del Tirant lo Blanc, l'artista Santi Tena (València, 1970) reprèn la pintura amb l'exposició Gastronatutas, la inauguració de la qual tindrà lloc el dijous propvinent 22 de novembre, a les 19:00 hores, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, on es podrà visitar fins al 13 de gener de 2019.

L'exposició presenta una sèrie de quadres inspirats pel món de la gastronomia, en els quals el pastitx i la paradoxa es donen cita per ironitzar sobre el món contemporani. Un món on l'eclecticisme, el mestissatge, la indefinició dels referents, la profusió de les imatges, el reciclatge del passat o l'avanç tecnològic donen peu a l'autor a desenvolupar unes escenografies pictòriques en les quals la realitat i la ficció es fonen en una abraçada tragicòmica.

Des de la dècada dels 90, Tena desenvolupa una carrera pictòrica dins del marc de la nova figuració valenciana, sent ambaixador de la mateixa en diferents exposicions nacionals i internacionals.

Inauguració: dijous, 22 de novembre a les 19.00h.

L'exposició romandrà oberta al públic del 22 de novembre de 2018 al 13 de gener de 2019, de dimarts a diumenge d’11:00 a 19:00 hores en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València (Plaça Forn de Sant Nicolau, 4. València).

Llista d'enllaços: