Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rector Peset

Projecció de 'A tornallom' (Enric Peris i Miguel Castro, 2005, 48') i taula redona amb veïnes de La Punta afectades per la ZAL

  • 7 de març de 2018

Data: 7/03/18 (dimecres).
Hora: 19.00.
Lloc: Sala d’Actes.

Entrada lliure. Aforament limitat.


Organitza: Plataforma Horta és Futur NO a La ZAL.

Col·labora: Octubre CCC, Filmoteca, Enginyeria Sense Fronteres València, Per l’Horta, Perifèries, EntrepoblesGuarango Producciones, Intersindical Valenciana y Colegio Mayor Rector Peset.


 Aquest cicle es planteja des del marc de l’actual campanya promoguda per la plataforma Horta és Futur NO a la ZAL del Port a la Punta, de la qual formen part més de 40 col·lectius i associacions del territori valencià, i que insta la paralització d’aquest pla urbanístic que ha Tornat a revisar-se per a executar-se, després de les expropiacions i d’anys d’abandonament, amb diverses sentències que el declaraven nul, i que acabarà per soterrar sota l’asfalt aquesta zona. Es vol aturar aquest pla i repensar col·lectivament el seu futur, inevitablement verd i viu, de connexió amb l’antic llit del riu Túria i el parc natural de l’Albufera.

El cicle està compost de tres blocs:
1 LLUITES I RESISTÈNCIES TERRITORIALS REFERENTS.
Es projectarà al Centre Octubre
2 LLUITES I TERRITORI DES DE LA PERSPECTIVA DE GÈNERE.
Es projectarà al Col·legi Major Rector Peset
3 LA VALÈNCIA SUD: EL PORT, EL PLA SUD I L’ALBUFERA.
Es projectarà a la Filmoteca


Aquesta setmana projectem:

A tornallom (Enric Peris i Miguel Castro, 2005, 48')

Sinopsi: Anar a tornallom és quan els llauradors s’ajunten per a fer feines en comú, hui al camp d’un, demà al de l’altre i així successivament. A tornallom és el nom d’un documental que narra la lluita que a La Punta van mamprendre en comú joves vinguts de la ciutat i els veïns de tota la vida, per la defensa de l’horta de València.


Més informació a www.recuperemlapunta.info i facebook: @recuperemlapunta


 

 

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies