Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

VII Biennal Internacional Dona i Cinema

  • 27 de gener de 2023
Image de la noticia

Dilluns 30 i Dijous 2 de febrer, 11:30h > Sala d'Actes

 

VII BIENNAL INTERNACIONAL DONA I CINEMA.

Dilluns, 30 de gener, 11:30 h > Sala d’Actes

Situació i necessitats de les Mostres i Festivals de Cinema de Dones.

Taula redona amb representants de la coordinadora TRAMA al voltant de les mostres dedicades al cinema fet per dones.

Amb Angels Seix i Maria Zafra, Mostra de Films de Dones de Barcelona; Ana Gutiérrez i Amparo Moreno, Mostra de cine dirigit per dones, Bilbao; Chus, Mostra Internacional de Cinema Realitzat per Dones. 

Dijous, 2 de febrer, 11:30 h > Sala d’Actes

Xarrada interseccionalidad en el Cine y el Audiovisual

Reflexió amb expertes del sector audiovisual especialitzades en diversitat sobre els avanços (si hi ha’n) de la industria respecte a una inclusió vertadera.

Amb Salima Jirari, consultora especialitzada en diversitat de projectes audiovisuals; Ana Alkimim, escriptora i guionista; Jennifer De la Rosa, guionista i directora de ficció i documental. Modera: Sara Mansanet, gestora de l’Aula de Cine de la Universitat de València i delegada de CIMA CV.  

Organitza: Dona i Cinema. Amb el suport: Generalitat Valenciana, Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport; Institut Valencià de Cultura; Ajuntament de València, Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI; Espai Dones i Igualtat València; Ajuntament de València, Regidoria de Patrimoni Cultural i Recursos Culturals, Ajuntament de València, Cultural València. Col·labora: Col·legi Major Rector Peset; OCCC; Cines Albatros i Babel; Mostra Internacional Films Dones Barcelona; Drac Màgic, cultura audiovisual; Ajuntament d’Alcàsser; CIMA (Asociación de Mujeres Cineastas y de Medios Audiovisuales); Tarannà films; Lavisible; ewa; PAV (Productors Audiovisuals Valencians); ZINEBI; CinemaJove.