Logo de la Universdad de Valencia Logo Colegio Mayor Rector Peset Logo del portal

Audiovisual i Arts Escèniques. Per davant i per darrere. 1er debat del cicle sobre la cultura al País Valencià. Dijous 30 de gener a les 19:30h.

  • 28 enero de 2020

Audiovisual i Arts Escèniques. Per davant i per darrere.

1er debat del cicle sobre la cultura al País Valencià.

Amb Giovanna Ribes, Productora i Directora. Representant de CIMA; Rafa Xambó, Doctor en Sociologia de la Comunicació UV; Guada Sáez, Dramaturga i Guionista; Rosángeles Valls, Coreògrafa. Ananda Dansa; Vicent Monsonís, Director i Productor independent. Amb l’aportació de Pilar Almeria, Actriu i Productora teatral. Companyia Teatre Micalet i Juan Carlos Garés, Actor i Productor teatral. Sala Russafa i Arden Produccions. Modera Vicent Tamarit, Director i Productor de cinema i tv.

Organitza: Kulturcrítics (Col·lectiu de Cultura Crítica) i RECERCO (Unitat de Recerca en Comunicació. Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València).

Col·labora: Col·legi Major Rector Peset.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

 

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies