Logo de la Universdad de Valencia Logo Colegio Mayor Rector Peset Logo del portal

Flamenc del Festival de las Minas de la Unión. Dimarts 23 d'octubre a les 20h

  • 23 octubre de 2018
Image de la noticia

Dins de les activitats del Festival de Benvinguda Universitat de València, el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València acull aquest espectacle flamenc dedicat a artistes que han participat al Festival de las Minas de La Unión de Murcia. Comptarem amb la veu d'Ana Mochón' i la guitarra de 'Daniel Valseca'.

Ana Mochón va naixer a Granada en 1994, amb 13 anys va participar en el concurs provincial de la Diputació quedant entre els tres finalistes. Amb 14 anys al Festival Internacional del Cante de las Minas 2009, va obtindre el primer premi per Granaína i Mitja.

Als 15 anys al mateix festival obté el primer premi per Malaguenyes, Tarantes i Tangos i segon premi per Mineres. Als 16 el primer premi per Cartageneres.

La seua trajectòria continua participant en concursos i formant-se fins que en 2016 es llicencia en 'Flamencologia' al Conservatori Superior de música 'Rafael Orozco' de Córdoba. En 2018 ho fa en 'Cante Flamenco' al mateix conservatori. Ha treballat com a professora de cant flamenc al Conservatori Professional de Danza de Murcia i actualment alterna la seua carrera artística i professional amb el treball com a professora de cant flamenc al Conservatori Professional de Música de Cartagena.