Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Rector Peset

Taula redona. El cooperativisme palestí, en clau de dona. 9 de maig de 2018 a les 19 hores.

  • 8 de mayo de 2018

Taula redona "El cooperativisme palestí, en clau de dona", a través de la qual coneixerem quina és la situació del cooperativisme a Palestina i el paper clau que tenen les dones en el seu enfortiment. Es comptara amb les intervencions de nou dones representants d'aquestes cooperatives i de dos representants de l'organització PARC (Agricultural Development Association), amb la qual treballa l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau en diversos projectes de cooperació internacional al desenvolupament vinculats amb l'apoderament de les dones i el foment del cooperativisme.

A més, intervindrà en la taula redona Lola Bañón, periodista especialitzada en Orient Mitjà i actual membre de la Fundació ACM (Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes de la Mediterrània), i moderarà Carles Xavier López, director del Col·legi Major Rector Peset.

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies