Arranquen hui les II Jornades de Fisioteràpia sobre el sistema musculesquelètic del membre superior

Cartell de les jornades.

L’Escola Universitària de Fisioteràpia organitza les II Jornades de Fisioteràpia en lesions del sistema musculesquelètic: membre superior, els dies 14 i 15 d’abril. Estan dirigides a fisioterapeutes, professors i estudiants de Fisioteràpia.

A les jornades es tractaran temes d’actualitat en l’àrea de la Fisioteràpia de les lesions de l’aparell locomotor, centrant enguany la seua temàtica en el membre superior. També tindran lloc tallers pràctics en grups reduïts sobre diferents assumptes d’interés.

L’acte inaugural, hui dijous, 14 d’abril, a les 9 hores, comptarà amb la presència de la directora de l’Escola de Fisioteràpia, Celedonia Igual; el director del Departament de Fisioteràpia, Luis A. Villaplana; la secretària de l’escola, Marta Aguilar; i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana, Juan López.

La primera sessió començarà a continuación, a les 9:30 hores, i abordarà la Fisioteràpia en lesions de muscle. A les 12 hores, s’estudiaran les lesions de colze; i de vesprada, a les 15:30 hores, les de monyica i mà. A les 17:50 hores, s’iniciarà la presentació de comunicacions.

L’endemà, divendres 15 d’abril, será el torn dels seminaris pràctics, on es treballarà amb diversos aspectes del membre superior, com ara anatomia palpatòria, teràpia manual osteopàtica, palpació del sistema nerviós i mobilització neurodinàmica, i tractament miofascial. A les 14 hores, se celebrarà l’acte de cloenda.

Les jornades seran convalidades per dos crèdits de lliure elecció a tots els estudiants de la Universitat de València que ho sol·liciten.

Més informació: http://www.uv.es/fisioterapia

Last update: 13 de april de 2011 12:00.

News release