foto Olga Denia Moreno
OLGA DENIA MORENO
PAS E.T.S. Informacio
963543152
Biography

Olga Dénia Moreno

Llicenciada en Ciències de la Informació-Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (1986), coordina des de 2010 la Comunicació del Parc Científic de la Universitat de València.

Formada també en Publicitat –tres anys d’estudis superiors a la UAB– i en Comunicació de la Ciència – postgraus de la UPF, Carlos III de Madrid i CSIC–, treballa a la Universitat de València des de l’any 1989. Dins aquesta institució, ha estat responsable del Gabinet de Premsa  (1989-1990), fundadora i directora durant set anys de la Revista MÈTODE (1992-1999) i redactora en cap dels butlletins IDia i BIP (2007-2009). Centrada principalment en temes de ciència i difusió de la recerca universitària, ha format part dels consells de redacció del setmanari Nou Dise i de la revista de pensament contemporani L’ESPILL. L’any 1995 va coordinar la publicació “Pla Valencià de Ciència i Tecnologia”, un informe monogràfic sobre el Pla de la Ciència com a instrument per a la consolidació de la política científica i tecnològica del Govern Valencià. Va ser col·laboradora de l’exposició Cinc Segles i un dia, commemorativa del V centenari de la Universitat de València, així com de la Comissió del Pla Estratègic 2008-2011 de la institució acadèmica.

Abans d’incorporar-se a la Universitat va treballar en mitjans escrits i ràdio a Barcelona i València, va col·laborar com a free-lance amb diferents publicacions ­—El Temps, Papers, entre altres— i va posar en marxa CANAL 5 SAFOR, la primera TV local per ones de la Comunitat Valenciana, emissora que va dirigir durant un any (1988-1989).

UV web articles
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy OK