-
Contabilidad, nóminas y seguros sociales por ordenador. (Servicio de Extensión Universitaria de la Universidad de Valencia).
-
Curso de creación y gestión de empresas sociales. (Fundación Universidad-Empresa. ).
-
Curso: La protección de la población refugiada en situaciones de emergencia. (Servicio de Extensión Universitaria de la Universidad de Valencia).
-
Jornada Inbound marketing: ¿quieres saber cómo exprimir al máximo el marketing digital?. (Fundación Universidad-Empresa. ).
-
Diploma: Curso sobre la reforma del Código Penal. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Diploma: XIII Curso de Especialización en violencia doméstica. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Diploma: XXI Curso de Inglés jurídico. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Cuestiones Prácticas del Procedimiento Sancionador Administrativo en Extranjería'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Cuestiones Básicas de los escritos procesales penales'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Cuestiones Prácticas de la Responsabilidad Civil Sanitaria'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'El recurso de apelación en los procedimientos de familia. Redacción del escrito de apelación y oposición. La prueba en la segunda instancia'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Gestión Subrogada y Ley de Reproducción asistida'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Especialización en Mediación Mercantil paso a paso'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Cuestiones Prácticas de la Junta General de la Sociedad Mercantil'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Los expedientes de Regulación de Empleo (ERE)'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Cuestiones prácticas en las crisis familiares en Violencia de Género.'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Cuestiones prácticas en las crisis familiares en Violencia de Género.'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Conferencia: 'Recurso de Casación Contencioso-Administrativo. Causas de inadmisión, con especial referencia a las últimas sentencias del Tribunal Constitucional en relación a esas causas. Revisión de la prueba de casación.'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Taller de Abogacía Práctica: 'Cómo afrontar un juicio rápido'. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Diploma de asistencia: Jornadas Jean Monnet sobre la política exterior y de seguridad común. (Facultad de Derecho. Universidad de Valencia).
-
Diploma de asistencia: V Jornadas Jean Monnet sobre Europa y los Derechos Humanos. (Facultad de Derecho. Universidad de Valencia).
-
Seminario sobre Justicia Gratuita y Costas. (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia ).
-
Summer School for Young Researchers. (Facultad de Derecho. Universidad de Valencia).
-
35º Academia Europea de Jaca. (Real Instituto de Estudios Europeos).
-
XXVIII Jornadas Nuevo mundo, nueva Europa. La redefinición de la Unión Europea en la era del Brexit. (AEPDIRI - Universidad de Granada).
-
III Congreso Internacional de Derechos Humanos: Derechos Humanos y Justicia climática. (Fundación Mainel).
-
XII Jornadas de Seguridad y Defensa: 'La defensa: elemento estratégico esencial para la garantía de la seguridad'. (Instituto de Derechos humanos. Universidad de Valencia).
-
XXI Jornadas de Derecho Internacional Humanitario: 'Conflictos armados, movilidad forzada y exigencia de responsabilidades en un mundo desestabilizado'. (Instituto de Derechos Humanos. Universidad de Valencia).
-
Los Estados Generales de Europa: la crisis climática. (Servicio de Extensión Universitaria de la Universidad de Valencia).
-
Videoconferencias en la UV con Blackboard Collaborate Ultra. Funcionamiento básico como moderador. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
VI Jornada de Innovación Educativa de la Universidad de Valencia. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
Título P.A.D: Aprender en Acción: Propuesta de la incorporación de la metodología aprendizaje-servicio en el aula. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
Título P.A.D: Aprender jugando. El juego como estrategia pedagógica y la justificación en las organizaciones. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
Título P.A.D.: Reflexiones y pautas sobre el uso de dispositivos móviles en el aula y el desarrollo de la competencia lectora. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
Título P.A.D.: Recursos digitales para la producción, curación y difusión de contenidos como apoyo al aula inversa. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
Título P.A.D.: Los Mooc en la Universidad de Valencia. ¿Qué son y cómo se hacen?. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
Título P.A.D.: Escritura eficiente en la presentación de proyectos. (Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa de la Universidad de Valencia).
-
Títol P.A.D.:Com han de treballar i compartir els estudiants la informació sense incórrer en plagi. Protegeix i comparteix documents en la xarxa. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València. ).
-
Títol P.A.D.:Propietat intelectual i drets d'autor. Implicacions en la docencia. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València. ).
-
Títol P.A.D.:Gestió de les relacions amb presones difícils en el treball. Aprenent a ser assertius. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València. ).
-
Títol P.A.D.:Autoinforme. La reflexió docent com a instrument de millora. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València. ).
-
Desarrollo sostenible, gobernanza mundial y regional, orden internacional y europeo contemporáneos - DSGMROIEC. (Universidad de Valencia ).
-
Cambridge Centre for Environment, Energy and Natural Resources Gobernance. (University of Cambridge ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 1 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. L'ordenament jurídic internacional. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/71497. Resum: Tema 1: Comunitat internacional i dret internacional. 1. La comunitat internacional: evolució histèrica I configuració actual. 2. Incidència de l'estructura de la comunitat internacional a l'ordenament jurídic internacinal. 3. Concepte i caracteres del dret internacional públic. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 2 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. Els processos de creació del Dret internacional. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/71603. Resum: Tema 2: Els processos de creació del dret internacional 1. Les fonts formals i altres processos de creació del dret internacional. 2. El costum internacional: concepte, elements i classes. 3. Els principis generals de dret. 4. Els actes unilaterals dels estats, l'aquiescència i l'estoppel. 5. La codificació del dret internacional. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 3 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020.Els tractats internacionals. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/71712. Resum: Tema 3: Els tractats internacionals. 1. La convenció de Viena sobre el Dret dels Tractats del 1969: a) Celebració i entrada en vigor dels tractats. b) Les reserves als tractat. c) Observança, aplicació i interpretació dels tractats. d) Esmena i modificació dels tractats e) Nul·litat, terminació i suspensió de l'aplicació dels tractat. f) Dipòsit, registre i publicació dels tractats. 2. La celebració de tractats en el dret espanyolPowerPoint del tema 3 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. Tema 3. Els tractats internacionals. 1. La convenció de Viena sobre el Dret dels Tractats del 1969: a) Celebració i entrada en vigor dels tractats. b) Les reserves als tractat. c) Observança, aplicació i interpretació dels tractats. d) Esmena i modificació dels tractats e) Nul·litat, terminació i suspensió de l'aplicació dels tractat. f) Dipòsit, registre i publicació dels tractats. 2. La celebració de tractats en el dret espanyol. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 4 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. La personalitat internacional. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/71810. Resum: 1.- Significat i adquisició de la personalitat jurídica internacional. 2.- Subjectes consagrats: els Estats i les Organitzacions internacionals. 3.- Subjectes controvertits: entitats polítiques i entitats religioses. 4.- Altres actors internacionals: les empreses multinacionals i les organitzacions no governamentals. 5.- La condició de l'individu en el Dret Internacional. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 5 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. L'Estat com subjecte de dret internacional. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/71966. Resum: Tema 5: L'Estat com subjecte de dret internacional. 1. L'Estat i els seus elements constitutius. 2. La sobirania de l'Estat i els seus corol·laris: igualtat, no-intervenció i immunitat sobirana.3. La dinàmica de l'Estat. a) Identitat i continuïtat de l'Estat. b) Naixement de nous Estats: el reconeixement d'Estats. c) Transformacions polítiques: el reconeixement de Governs. d) Transformacions territorials: la successió d'Estats. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 6 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. Els òrgans estatals encarregats de les relacions internacionals. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/72737 Resum: Tema 6. Els òrgans estatals encarregats de les RI 1. La representació de l'Estat en les relacions internacionals. 2. Les relacions diplomàtiques. 3. Les relacions consulars.Tema 6. Els òrgans estatals encarregats de les RI 1. La representació de l'Estat en les relacions internacionals. 2. Les relacions diplomàtiques. 3. Les relacions consulars. PowerPoint del tema 6 de l'assignatura Dret Internacional Públic, curs acadèmic 2019-2020. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 7 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. L'Organització de les Nacions Unides. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/72733 Resum: Tema 7. L'Organització de les Nacions Unides. 1. Antecedents i creació de l'ONU: La Carta de l'ONU. 2. Propòsits i principis de l'organització. 3. La condició de membre de l'ONU. 4. Els òrgans de l'ONU. 5. Reforma i revisió de la Carta de l'ONU. 6. Els organismes especialitzats de l'ONU. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 8 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. Les competències de l'estat sobre el territori. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/72735 Resum: Tema 8. Les competències de l'estat sobre el territori. 1. La sobirania territorial de l'Estat. 2. Títols d'adquisició del territori. 3. Les fronteres i les relacions de veïnatge. 4. Règims territorials especials. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2019). PowerPoint del tema 9 de l'asignatura 'Dret Internacional Públic'. Curs acadèmic 2019-2020. Les competències de l'estat sobre els espais marins i sobre l'espai aeri. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/72736 Resum: Tema 9. Les competències de l'estat sobre els espais marins i sobre l'espai aeri 1. Competències dels estats sobre els espais marins: a) La convenció de les Nacions Unides sobre Dret del Mar del 1982 (CNUDM) b) El règim dels espais marins sota la jurisdicció de l'estat riberenc c) Espais situats fora dels límits de la jurisdicció nacional 2. Competències dels estats sobre l'espai aeri. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2020). PowerPoint of Unit 1 of Public International Law subject. Academic course 2020-2021. International community and international law. URL Institutional repository: https://roderic.uv.es/handle/10550/75465 Summary: 1.-The International Community: historical evolution and current configuration. 2. The impact of the structure of the International Community on the international legal order 3. Concept and characteristics of International Public Law. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2020). PowerPoint of Unit 2 of Public International Law subject. Academic course 2020-2021.Creation and enforcement of international legal standards. URL Institutional repository: https://roderic.uv.es/handle/10550/75467 Summary: 1. The formal sources and other processes in the creation of International Law. 2. The international costum: concepts, elements and classes. 3. The general principles of law recognized by the civilized nations. 4. Unilateral acts of States, acquiescence and stoppage. 5. The codification and progressive development of international law. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2020). PowerPoint of Unit 3 of Public International Law subject. Academic course 2020-2021. The International Treaties. URL Institutional repository: https://roderic.uv.es/handle/10550/75648 Summary: 1. The Vienna Convention on the Law of Treaties of 23 May 1969. (a) Conclusion and entry into force of the Treaties. (b) Reservations to the treaties. (c) Entry into force and provisional application. (d) Observation, application and interpretation of the treaties. (e) Examination and amendment of treaties. (f) Nullity, termination and suspension of the application of the treaties. 2. The conclusion of treaties in Spanish law. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2020). PowerPoint of Unit 4 of Public International Law subject. Academic course 2020-2021. The International Personality and its recognition URL Institutional repository: https://roderic.uv.es/handle/10550/75790 Summary: 1. Significance and acquisition of international personality. 2. Established subjects: States and international organizations. 3. Controversial subjects: political entities and religious entities. 4. Other international actors: multinational companies and non-governmental organizations. 5. The condition of the individual in international law. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2020). PowerPoint of Unit 5 of Public International Law subject. Academic course 2020-2021. The State as a subject of International Law URL Institutional repository: https://roderic.uv.es/handle/10550/75788 Summary: 1. The State and its constitutive elements. 2. The sovereignty of the State and its corollaries: equality, non-intervention and sovereign immunity. 3. The dynamics of the State. (a) Identity and continuity of the State. (b) Awareness of our States: recognition of States. (c) Political transformation: recognition of governments. (d) Territorial transformations: the succession of States. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2020). PowerPoint of Unit 6 of Public International Law subject. Academic course 2020-2021. The State's bodies of international relations. URL Institutional repository: https://roderic.uv.es/handle/10550/76194 Summary: 1. The representation of the State in international relations: The Head of State, the Head of Government and the Minister of Foreign Affairs. 2. Diplomatic relations: Diplomatic Missions, Special Missions and Representation before International Organizations and Delegations at International Conferences. (Universidad de Valencia ).
-
Zambrano González, K. (2020). PowerPoint of Unit 7 of Public International Law subject. Academic course 2020-2021. The Role of the United Nations. URL Institutional repository: https://roderic.uv.es/handle/10550/76221 Summary: 1. 1.- Background and creation of the UN: The United Nations Charter. 2.- Purposes and principles of the Organization. 3.- Membership in the UN. 4.- The organs of the United Nations. 5.- Reform and revision of the United Nations Charter. 6.- The specialized agencies of the United Nations. (Universidad de Valencia ).
-
Seminario: 'Cuestiones actuales en torno a la aplicación de normas y obligaciones en materia de derechos humanos: Diálogo con la práctica y otras disciplinas jurídicas'. (Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación, la Escuela Diplomática, y la Asociación Española de Profesores de Derecho Internacional y Relaciones Internacionales (AEPDIRI)).
-
Curso: 'Estrategias y recursos para la identidad digital y la visibilidad de la actividad investigadora'. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València. ).
-
Curso: 'Introducción de la sostenibilidad y los ODS en general en la docencia universitaria'. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València. ).
-
Bound to Lead: Which Priorities and Opportunities for US-EU Relations?. (Leuven Centre for Global Governance Studies).
-
Transatlantic Leadership for Climate Neutrality?. (Leuven Centre for Global Governance Studies).
-
Likeminded Actors Again? The EU, the US and Human Rights. (Leuven Centre for Global Governance Studies).
-
CLEER Summer School on EU External Relations Law. (Centre for the Law of EU External Relations & University of Maastricht ).
-
Access to Justice with the SDGs? - Mind the gaps!. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Green industrial policy and low carbon innovation in Latin America: Opportunities and Challenges. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Collective Action for Sustainability Transitions: Insights from Energy Communities and the Circular Economy. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Paris Agreement impact in climate legislation: the case of Chile. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Global trends in climate change litigation. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Human Rights-Based Climate Litigation: A Latin American Cartography. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Sources and Impact of Technology Spillovers on Energy Efficiency Technologies: Lessons from 25 years of Light-Emitting Diode Manufacturing. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Economic value of air quality improvements during COVID-19 lockdowns in Bogotá. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Assessing the effectiveness of energy efficiency measures in the residential sector through dynamic treatment effects: Evidence for the United Kingdom. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Rethinking Land in the Anthropocene: Insights from the WBGU - German Advisory Council on Global Change. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Accelerating energy and low-carbon transitions. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Real time monitoring of global CO2 emissions during COVID-19 pandemic. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Compliance under the Paris Agreement: The Compliance Committee and the Interplay between Compliance and Transparency. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
The emerging and promised climate change policies of the Biden administration. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Maximizing Efficiency and Economy of Storage Balance for 100% Renewable Power Supply. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Overstated carbon emission reductions from voluntary REDD+ projects in the Brazilian Amazon. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Issues of transnational environmental law and risk regulation. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Can communal resource monitoring save the commons?. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
How technology spillovers contribute to clean energy innovation. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Knowledge flows and long-term innovations in the global value chain of wind industry: Evidence of heterogeneous benefits in OEMs and component suppliers. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Global WarNing: Discourses of Fear in International Climate Change Law. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Which policy mixes work best for decarbonising passenger cars? Simulating interactions among taxes, subsidies and regulations for UK, US, Japan, China & India. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Assumptions matter: Why climate policy can be good for our economies. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Towards a multi-scalar perspective on sustainability transitions - Global transformation dynamics in the energy and water sectors. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Climate in court. Identifying state obligations to tackle global warming through domestic litigation. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Determining National 'fair shares' in GHG mitigation within the principled framework of International Environmental Law. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Global Trends in the Invention and Diffusion of Climate Change Mitigation Technologies. (Centre for Environment, Energy and Natural Resources Governance (CEENRG)).
-
Premi Tomás i Valiente d'investigació al millor treball d'investigació jurídica 2021. (Facultat de Dret. Universitat de València.).
-
Curso de Medio Ambiente y Sostenibilidad: Una visión general. (Universitat Politècnica de València ).
-
Secretaria del Tribunal de Evaluación del Trabajo de Fin de Máster del Máster Oficial de Estudios Internacionales y Europeos de la alumna Melanie Ruíz Catalá. Fecha de Evaluación: 20 de septiembre de 2022. (Universitat de València ).
-
Zambrano González, K. (2021). Unit 9. The EU's environmental policy. Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2020-2021. General aspects: the original silence of the founding treaties - The constitutionalisation of the European Union's environmental policy: a specific examination of the Treaty on the Functioning of the European Union - Environmental legislation in the European Union: development and implementation - The Environmental Action Programmes- European Green Deal. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/79281. (Universitat Politècnica de València ).
-
Zambrano González, K. (2021). The European Green Deal (I). Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2020-2021. The European Green Deal (I). 1. Suppliying clean, affordable and secure energy. 1.1. Legal basis. 1.2. Specific provisions. 1.3. Current political framework of Energy policy. 1.4. Governance. 1.5. Thoughts on Hydrogen?. 2. Mobilising industry for a clean and circular economy. 2.1. Changes in the EU industry. 2.2. What is the circular economy about? 3. Accelerating the shift to sustainable and smart mobility. 3.1. GHG within the transport sector. 3.2. Milestones (I). 3.3. Milestones (II). URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/79330. (Universitat Politècnica de València ).
-
Zambrano González, K. (2021). The European Green Deal (II). Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2020-2021. The European Green Deal (II). 1. From 'farm to fork': environmentally friendly food system design. 1.1. Main steps to achieve the farm and fork goals. 1.2 Main objective of the Farm to Fork Strategy. 1.3 Promoting the global transition. 2. Preserving and restoring ecosystems and biodiversity. 2.1. EU Biodiversity Strategy for 2030: bringing nature back into our lives. 2.2. Nature protection: key commitments by 2030. 2.3. EU Nature restoration: key commitments by 2030. 3. EU Action Plan: 'Towards Zero pollution for Air, Water and Soil'. 3.1. A zero pollution ambition for a toxic-free environment. 3.2. Objective. 3.2.1. Zero pollution hierarchy. 3.3 Relationship between pollution and adverse effects on human health. 3.4. Improving compliance. URL Repositori Institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/79359. (Universitat Politècnica de València ).
-
Bou Franch, Valentín; Torres Pérez, María; Zambrano González, Karla; Carro Pitarch, María. (2022). Materiales para la docencia del Derecho de la Unión Europea (4ª ed.) Materiales para la docencia del Derecho de la Unión Europea. Libro electrónico en el que se contienen enlaces de Internet a los principales textos que conforman el Derecho de la Unión Europea. Electronic book containing Internet links to the main texts of European Union law. Url repositorio institucional: https://roderic.uv.es/handle/10550/83744. (Facultad de Derecho ).
-
Zambrano González, K. (2022). The protection of the environment in its international dimension. Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2021-2022. UNIT 1.-THE PROTECTION OF THE ENVIRONMENT IN ITS INTERNATIONAL DIMENSION. GENERAL ASPECTS. 1. Environmental protection: basic concepts - The international dimension of environmental protection: factors and interests at work -A. A single but compartmentalized World; B. Transboundary and global problems; C. International cooperation and conditioning factors. 2. Historical evolution: A. The 1972 Stockholm Conference on the Human Environment. B. The 1992 Rio de Janeiro Conference on Environment and Development C. The 2002 Johannesburg World Summit on Sustainable Development. D. The Rio+20 Summit of 2012: 'The future we want'. 3. The new environmental paradigm: sustainable development. A. The consecration of the sustainable development paradigm. B. The environmental dimension of sustainable development. c. Sustainable development in the Anthropocene. https://roderic.uv.es/handle/10550/81454. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). The International Environmental Law: Characters, Sources and Principles. Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2021-2022. UNIT 2.-INTERNATIONAL ENVIRONMENTAL LAW: CHARACTERS, SOURCES AND PRINCIPLES. 1. The specific features of international environmental law: functionality, multidimensionality, soft law and hard law - 2. The creation of international environmental law: a) formal sources; b) other regulatory procedures; c) the role of jurisprudence and doctrine - 3. The fundamental principles of international environmental law. https://roderic.uv.es/handle/10550/81522. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). The Application of International Environmental Law. Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2021-2022. UNIT 3.-THE APPLICATION OF INTERNATIONAL ENVIRONMENTAL LAW. 1. General aspects: control procedures and bodies - 2. International liability in international environmental law: (a) general aspects; (b) liability for unlawful acts and international environmental crime; (c) liability of States for environmental damage resulting from acts not prohibited by international law - 3. Peaceful settlement of international disputes concerning the protection of the environment. https://roderic.uv.es/handle/10550/81620. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). The Protection of the Atmosphere. Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2021-2022. UNIT 5.-THE PROTECTION OF THE ATMOSPHERE. 1. General aspects: Long-Range Transboundary Air Pollution Convention, 1979. 2. Vienna Convention for the Protection of the Ozone Layer. 3. Legal instruments regulating Climate Change: UNFCCC; Kyoto Protocol; Paris Agreement; COP26 - Glasgow Climate Pact. https://roderic.uv.es/handle/10550/81757. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). Unit 9. The EU's environmental policy. Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2021-2022. General aspects: the original silence of the founding treaties - The constitutionalisation of the European Union's environmental policy: a specific examination of the Treaty on the Functioning of the European Union - Environmental legislation in the European Union: development and implementation - The Environmental Action Programmes- European Green Deal. https://roderic.uv.es/handle/10550/82494. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). Unit 9. The EU environmental policy (II). Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2021-2022. The EU Green Deal- Supplying clean, affordable and secure energy - Mobilising industry for a clean and circular economy - Accelerating the shift to a sustainable and smart mobility. https://roderic.uv.es/handle/10550/82660. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). Unit 9. The EU environmental policy (III). Powerpoint of the International Environmental Law subject. Academic course 2021-2022. The EU Green Deal - From farm to fork Strategy - Preserving and restoring ecosystems and biodiversity - Towards zero pollution for Air, Water and Soil. https://roderic.uv.es/handle/10550/82678. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). The powers of the State over individuals. Academic course 2021-2022. Powerpoint, 21. 1. General aspects: the powers of the State over its nationals. 2. Diplomatic protection. (a) Concept and characteristics. (b) Conditions for its exercise. (c) Distinction of related figures. (d) Diplomatic protection in Spanish law. 3. State jurisdiction over foreigners. 4. Special regimes: asylum and refuge. https://roderic.uv.es/handle/10550/81490. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). State competences over other areas of international interest. Academic course 2021-2022. Powerpoint, 15. 1. International waterways. 2. The polar spaces. (a) The Arctic region. (b) The Antarctic Region. i. General ideas. ii. Legal regime. iii. Applicable principles. 3. Outer space. (a) General ideas. (b) Legal regime. i. Legal status of outer space. ii. Legal regime for the exploration and use of outer space. iii. Legal regime for space objects. iv. Legal status of astronauts. https://roderic.uv.es/handle/10550/81489. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, K. (2022). The international environmental protection. Academic course 2021-2022. Powerpoint, 32. 1. International environmental law: specific characteristics. (a) General aspects. (b) Historical development. (c) Characteristic features of International Environmental Law. 2. The fundamental principles of International Environmental Law. (a) The principle of international cooperation for the protection of the environment. (b) The principle of prevention of transboundary environmental damage. (c) The principle of liability and redress for environmental damage. (e) The principle of public participation. https://roderic.uv.es/handle/10550/81671. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). El artículo 47 de la Carta de los Derechos Fundamentales de la Unión Europa sobre el derecho a la tutela judicial efectiva y a un juez imparcial, 5 págs. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano-Gonzalez, Karla (2022). Article 47 of the Charter of Fundamental Rights of the European Union on the right to an effective remedy and to a fair trial, 5 pp. https://roderic.uv.es/handle/10550/83921. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). L'article 47 de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europa sobre el dret a la tutela judicial efectiva i a un jutge imparcial, 5 pàg. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). L'article 53 de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea sobre el nivell de protecció, 5 pàg. https://roderic.uv.es/handle/10550/83918. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). El artículo 53 de la Carta de los Derechos Fundamentales de la Unión Europea sobre el nivel de protección, 6 págs. https://roderic.uv.es/handle/10550/83920. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano-Gonzalez, Karla (2022). Article 53 of the Charter of Fundamental Rights of the European Union on the level of protection, 5 pp. https://hdl.handle.net/10550/83919. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano-Gonzalez, Karla (2022). Article 2 of the Charter of Fundamental Rights of the European Union on the right to life, 5 pp. https://hdl.handle.net/10550/83925. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). El artículo 2 de la Carta de los Derechos Fundamentales de la Unión Europa sobre el derecho a la vida, 5 págs. https://roderic.uv.es/handle/10550/83929. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). L'article 2 de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europa sobre el dret a la vida. https://hdl.handle.net/10550/83927. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano-González, Karla (2022). Zambrano-Gonzalez, Karla (2022). Article 37 of the Charter of Fundamental Rights of the European Union on the protection of the Environment, 7 pp. https://roderic.uv.es/handle/10550/83924. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). El artículo 37 de la Carta de los Derechos Fundamentales de la Unión Europea sobre la protección del medio ambiente, 7 págs. https://roderic.uv.es/handle/10550/83928. (Facultad de Derecho UV).
-
Zambrano González, Karla (2022). L'article 37 de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea sobre la protecció del medi ambient, 7 pàg. https://roderic.uv.es/handle/10550/83926. (Facultad de Derecho UV).
-
Investigadora postdoctoral. Representante del Personal Investigador en Formación en el Consejo del Departamento de Derecho Internacional 'Adolfo Miaja de la Muela' de la UVEG. ().
-
Coordinadora de los Legal English Workshops de la Facultat de Dret de la UV. (Facultad de Derecho UV).
-
Premio Fernando Sapiña 2022 por la elaboración de materiales docentes de la asignatura International Environmental Law. (Facultad de Derecho UV).
-
Teaching techniques to active learning. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa UV).
-
Treball de final de grau (I). Planificació, desenvolupament, correció i avaluació. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa UV).
-
Design of course materials and assessment in EMI. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa UV).
-
Digital resources to boost teamwork in the classroom. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa UV).
-
English for academic purposes. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa UV).
-
Digital resources to implement flipped teaching. (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa UV).