Moret-Tatay, A.; Rodríguez-García, J.; Martí-Bonmatí, E.; Hernando, I., Hernández, M. J. 2015. Effects of gums in microstructure and rheological behaviour of thickened food matrices. . 18th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference Wexham. UNITED KINGDOM.
Muñoz, M.; Sánchez-Vicent, A.; Hernández, M.J.; Picó, J.A. 2015. Rheological study on slimming custards and milkshakes. . Ibereo 2015 Coimbra. PORTUGAL.
Aguilar, M. P.; Hernández, M.J.; San Andrés, M. 2015. Comparison of the rheological properties of artists' oil-based mediums manufactured by Natural Pigments and Windsor and Newton. . Ibereo 2015 Coimbra. PORTUGAL.
Ch. Ferrer-Roca, R. Cases, A. Cros, C. Coll, J. L. Cruz, N. Garro, J.C. Guirado, M. J. Hernández, J. C. Jiménez, D. Martinez, M. C. Martinez, R. Pedrós, C. Roldán, J. F. Sánchez, F. Silva, E. Valor, O. Vives , J. Zúñiga. 2015. Ver para entender: demostraciones de física en los grados de ciencias y tecnología de la Universidad de Valencia. . 25º Encuentro Ibérico de Enseñanza de la Física, XXXV Bienal de Física de la RSEF Gijón (Oviedo). SPAIN.
V. Martín, A. Nácher, O. Díez-Sales, MJ Hernández. 2015. Elaboration and Characterisation of Baicalin Gels. . Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) Coimbra. PORTUGAL.
María del Pilar Aguilar Solves, María Jesús Hernández Lucas, Margarita San Andrés Moya. 2016. Aglutinantes comerciales actuales creados a partir de recetas italianas del siglo XVI. Comportamiento reológico al ser sometidos a la agitación del pincel. . EMERGE 2016. Jornadas de Investigación Emergente e Conservación y Restauración de Patrimonio Valencia. SPAIN.
Chantal Ferrer-Roca; Ramón Cases Ruiz; César Coll Company; Ana Cros Stotter; José Luis Cruz Muñoz; Nuria Garro Martínez; Pedro González Marhuenda; José Carlos Guirado Puerta; Maria Jesús Hernández Lucas; Juan Carlos Jiménez Muñoz; Domingo Martínez García; Carmen Martínez Tomás; Raquel Niclós Corts; Roberto Pedrós Esteban; Clodoaldo Roldán García; Fernando Silva Vázquez; Enric Valor Micó; Jordi Vidal Perona; Óscar Vives García; Juan Zúñiga Román. 2016. Physics demos for all UVEG degrees: a unique project in Spain. . 2nd International Conference on Higher Education Advances (HEAd'16) Valencia. SPAIN.
M. Barrachina Doñate, N. Peñalver Contreras, A. Nácher, M.J. Hernández, O. Díez-Sales. 2016. Lidocaine hydrochloride buccal bioadhesive xerogels designed for oral ulcers. . X International Workshop in sensors and molecular recognition SPAIN.
M. Barrachina Doñate, N. Peñalver Contreras, A. Nácher, M.J. Hernández, O. Díez-Sales. 2016. Development and characterization of buccal bioadhesive polymeric matrix for oral ulcers. . 6th Congress of Pharmacy Students - 4th International Edition SPAIN.
M. Barrachina Doñate; N. Peñalver Contreras; A. Nácher; M.J. Hernández; O. Díez-Sales. 2016. Lidocaine hydrochloride buccal bioadhesive xerogels designed for oral ulcers. . X International Workshop in sensors and molecular recognition Valencia. SPAIN.
M. Pleguezuelos-Villa, A. Nácher, S. Mir-Palomo, M. J. Hernández, O. Vila Buso , V. Alonso Usero, A. Torrens, O. Díez-Sales. 2017. A Preformulation Study of Hydrogels through a Double Crosslinking Strategy. . IBEREO 2017. The multidisciplinary science of rheology Valencia. SPAIN.
M. Pleguezuelos-Villa, A. Nácher, O. Díez-Sales, M. Merino-Sanjuán, D.Peris-González, M. J. Hernández, V. Merino. 2017. Rheological parameters on microstructure of topical formulations assessment. . IBEREO 2017. The multidisciplinary science of rheology Valencia. SPAIN.
J.A. Picó, J. Peris, A.Sánchez, M.J. Hernández, A. Nacher, O. Diez-Sales. 2017. A comparative rheological study of several dentifrices trademarks. . IBEREO 2017. The multidisciplinary science of rheology Valencia. SPAIN.
J.A. Picó, J. Peris, A.Sánchez, M.J. Hernández, A. Nacher, O. Diez-Sales. 2017. Influence of hydrated silica on rheological properties of base formulations for toothpastes. . IBEREO 2017. The multidisciplinary science of rheology Valencia. SPAIN.
CHANTAL FERRER ROCA, MIGUEL V. ANDRÉS, JUAN C. BARREIRO, M. JESÚS HERNÁNDEZ, GENARO SAAVEDRA, FERNANDO TENA, JORDI VIDAL. 2017. Preparación de estudiantes para la Olimpiada de Física de Valencia. . XXXVI Reunión Bienal de la Real Sociedad Española de Física - 27º encuentro ibérico para la enseñanza de la física, 17-19 de julio, 2017 Santiago de Compostela. SPAIN.
Espert, M.; Salvador, A.; Hernández, M.J.; Sanz, T. 2017. In vitro styomach incubation in a rheometer. . IBEREO 2017 SPAIN.
Espert, M. Sanz, T., Hernández, M.J, Salvador, A. 2017. Effect of pH and temperature in hydrocolloids and hydrocolloids based emulsions. . SPAIN.
M. Espert; L. Caloca; A. Salvador; T. Sanz and M.J: Hernández. 2018. Effect of different types of cellulose ethers on rehological behavior of reduced-fat cocoa filling creams. . V International Student Congress of Food Science and Technology SPAIN.
M. Espert, L. Caloca; A. Salvador; T. Sanz; M. J. Hernández. 2018. Thermorheological properties of cocoa creams based on cellulose ethers. . GEP 2018. XV Reunión del Grupo Especializado de Polímeros SPAIN.
C Arancibia; E. Martí-Bonmatí; M. J. Hernández. 2018. Influencia de la temperatura sobre el comportamiento de flujo de alimentos espesados con hidrocoloides comerciales usados en pacientes con disfagia. . Congreso Latinoamericano de Ingeniería y Ciencias Aplicadas SPAIN.
M. Pleguezuelos-Villa, A. Nácher, M. J. Hernández, O. Díez-Sales. 2019. Nanoemulsions hyaluronate gels as vehicles of an antiinflammatory fruit extract in topical formulations. . Ibereo 2019 (7th Iberian Meeting on Rheology) PORTUGAL.
C. Arancibia, E. Martí-Bonmatí, M.J. Hernández. 2019. Comparison of two different dysphagia thickeners dissolved in soup and cola, both at room and usual intake temperatures. . Ibereo 2019 (7th Iberian Meeting on Rheology) PORTUGAL.
M. Espert, T. Sanz, A. Salvador, M.J. Hernández. 2019. Rheological behaviour of low fat cocoa creams based on cellulos emulsions. . 20th Gums and Stabilisers in the Food Industry Conference San Sebastian. SPAIN.
S. Naranjo, M. Espert, T. Sanz, A. Salvador, M.J. Hernández. 2020. Desarrollo de oleogeles para reducir el consumo de grasas saturadas. Influencia del tipo de emulsionante en las propiedades reológicas. . VII congreso de estudiantes de Nutrición Humana y Dietética SPAIN.
Ferrer-Roca, C.; Cros, A.; Cervera, J.; González, P.; Hernández, M. J.; Manzanares, J. A.; Martínez, D.; Niclós, R.; Soria, G.; Valor, E.; Vidal, J. 2021. 'Demos' experimentales en la docencia de física de todos los grados: 15 años de actividad. . 7as Jornadas de Innovación Educativa. 20-21 julio 2021. Universitat de Valencia Valencia. SPAIN.
M J Hernández Lucas; J C Jiménez Muñoz. 2022. The challenge of teaching Physics to unmotivated students: a case study of Health and Food Sciences degrees at the University of Valencia. . XXXI Encuentro Ibérico de Enseñanza y Divulgación de la Física SPAIN.
M. Espert, T. Sanz, A. Salvador, M.J. Hernández. 2022. Nonlinear viscoelastic properties (LAOS) of low digestibility cellulose emulsions used as fat source in foodstuffs. . Annual European Rheology Conference (AERC 2022) SPAIN.
M. Espert, A. Salvador, T. Sanz, M.J. Hernández. 2022. Effect of different structuring agents on the rheological properties of xanthan gum based oleogels. . Annual European Rheology Conference (AERC 2022) Sevilla. SPAIN.
M. Espert, M.J. Hernández, T. Sanz, A. Salvador. 2022. Reduction of saturated fat in chocolates through the use of sunflower oil-based oleogel. . 5th Food Structure and Funcionality Symposium Cork. IRELAND.
Benito Vazquez; María Jesús Hernández; Luis Roca; Miguel Angel Fernández. 2022. La enseñanza de la Física en el primer curso de las carreras científicas. . XXXI Encuentro Iberico de Enseñanza y Divulgación de la Física SPAIN.
Guillermo Arjona, Andreu Benavent, Raquel Bezares, Chayma Boussouf, Irene Carrasco, Carla Catalá, María Luisa Cervera, Enric Cosme, María Amparo Díez, Inés Esteve, Sergio García, Rafael García, Inmaculada García-Robles, Andrea García, Nuria Garro, María Jesús Hernández, Rafael Ibañez, Adina Iftimi, Adrián Lambies, Eva Limorti, Ainhoa Martín, Emilio Munera, Javier Pereda, Borja Puchol, Inmaculada Quilis, Javier Sanabria, Juan Carlos Santamaría, Marta Serrano, Daniel Tordera, Joan Vila. 2022. InnoFUTURO: Congreso multidisciplinar sobre desarrollo sostenible y nuevas perspectivas medioambientales. . XIII Jornada d'intercanvi d'experiències d'innovació docente E4TSE Paterna. SPAIN.
Máñez A, Hernández MJ, Merino-Sanjuán M, Merino V. 2023. Evolution of physical properties along the shelf life of a diclofenac 1% emulgel formulation. . XIXth International Congress of Rheology (ICR2023) Atenas. GREECE.
Hernández, MJ; Espert,M; Sanz,T; Salvador, A. 2023. Sunflower oil-based oleogel as saturated fat replacer in puff pastry dough. Rheological properties and sensory evaluation. . XIXth International Congress of Rheology (ICR2023) Atenas. GREECE.
A. Máñez; MJ. Hernández; M. Merino-Sanjuán; V. Merino. 2024. Effect of time on rheological characterization of two topical drug formulations. . IBEREO 2024 Lisboa. PORTUGAL.
Q. Wang; M. Espert; MJ. Hernández; A. Salvador; T. Sanz. 2024. Reformulating cream cheese with vegetable oil emulsions and oleogels to reduce fat content and improve lipid profile. . IBEREO 2024 Lisboa. PORTUGAL.
Q. Wang; M. Espert; MJ. Hernández; A. Salvador; T. Sanz. 2024. Developing a Healthier Spreadable Cheese Using Clean Label Emulsions as Fat Replacers. . IFT Chicago. UNITED STATES.
M.J. Hernández Lucas, A, García-Ten, E. Valor, J.M. Martí. 2024. Erasmus Summer School on Physics at the UV: Promoting scientific talent from high school. . XXXIII Encuentro Ibérico para la Enseñanza y Divulgación de la Física Donostia-San Sebastian. SPAIN.
P. Cuanca, S. Palero, M.J. Hernández. 2024. Bachillerato de Investigación: una colaboración entre Secundaria y Universidad. Un ejemplo sobre el estudio de propiedades físicas de espesantes. . XXXIII Encuentro Ibérico para la Enseñanza y Divulgación de la Física Donostia-San Sebastian. SPAIN.
M.J Hernández Lucas, C. Carrión Pérez, I. García de Guturbay. 2024. Situación de los dobles grados de Física en las universidades españolas. . XXXIII Encuentro Ibérico para la Enseñanza y Divulgación de la Física Donostia-San Sebastian. SPAIN.