Logo del portal
Expertise Ruta de la Seda
Carlos Flores Juberías
CARLOS FLORES JUBERÍAS

Expertise Ruta de la Seda en POLÍTICA EUROPEA, EUROPA ORIENTAL, RÚSSIA I REPÚBLIQUES POST-SOVIÈTIQUES, BALCANS.

PDI Titular d'Universitat.
Àrea de coneixement: POLÍTICA EUROPEA, EUROPA ORIENTAL, RÚSSIA I REPÚBLIQUES POST-SOVIÈTIQUES, BALCANS.
Departament: DRET CONSTITUCIONAL I CIÈNCIA POLÍTICA.
Facultat de Dret.
Universitat de València.

Carlos.Flores@uv.es
Biography

Llicenciat i Doctor en Dret per la Universitat de València -amb Premi Extraordinari en tots dos casos-, així com Llicenciat en Ciències Polítiques per la UNED, és, des de 1995, professor titular de Dret Constitucional en la Universitat de València, acreditat com a catedràtic des de 2013. Entre 1993 i 1995 va ser becari Fulbright i professor visitant en la Universitat de Califòrnia, Sant Diego.

Especialització

Les seues publicacions s'han centrat en l'estudi dels processos electorals, la configuració del sistema de partits, la constitucionalització de les noves institucions democràtiques i els processos d'integració europea de les noves democràcies de l'Europa Central i de l'Est.
És director de la revista Cuadernos Constitucionales; membre de la Xunta Electoral i del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana i Cònsol de Macedònia a València. Compta amb sengles doctorats honoris causa per les Universitats de San Francisco Javier de Sucre (Bolívia) i dels Ss. Cirilo i Metodio de Skopje (Macedònia).

 

Publicacions

Flores Juberías, Carlos, ed. (1997). Las nuevas instituciones políticas de la Europa Oriental. Madrid: Centro de Estudios Constitucionales.
Flores Juberías, Carlos, coord. (1999). "Derechos y libertades en las nuevas democracias de la Europa del Este". Humana Iura No. 8/9
Flores Juberías, Carlos (2001).La transformación de las políticas sociales en la Europa del Este. Madrid: Ministerio de Trabajo y AASS.
Flores Juberías, Carlos, ed. (2002). Estudios sobre la Europa Oriental Valencia: Publicacions de la Universitat de València.
Flores Juberías, Carlos; Colomer, Antonio, eds. (2004). Rusia, en vísperas de su futuro. Valencia: Publicacions de la Universitat de València.
Flores Juberías, Carlos, coord. (2004). "La Política Exterior, de Seguridad y de Defensa de la Unión Europea"​. Cuadernos Constitucionales No. 49
Flores Juberías, Carlos, ed. (2006). De la Europa del Este al este de Europa​. Valencia: Publicacions de la Universitat de València.
Flores Juberías, Carlos, ed. (2008). Todos los filmes del Presidente: la Presidencia de los Estados Unidos vista a través del cine​. Valencia: MUVIM.
Flores Juberías, Carlos, ed. (2009). Europa, veinte años después del Muro. Madrid: Plaza y Valdés.
Flores Juberías, Carlos, ed. (2009). Retratos de una ambición: políticos, campañas, elecciones y parlamentos vistos a través del cine. Valencia: MUVIM.
Flores Juberías, Carlos, coord. (2014). "2004-2014:​ Diez años desde la ampliación hacia el Este de la Unión Europea: un balance multidisciplinar", Revista General de Derecho Público Comparado No 16.