Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Kostiantyn Kravets
KOSTIANTYN KRAVETS

Alumni SocInnolab UV

Grado en Administración y Dirección de Empresas

Biography

Alumni UVemprén 2018-2019

Estic acabant d'estudiar el Grau d'Administració i Direcció d'Empreses de la UV i el proper any tinc pensat cursar el Màster en Internacionalització Econòmica: Gestió del Comerç Internacional de la UV. Des de ja fa temps pensava en participar a algun programa d'innovació abans que acabara la carrera.

Aquest programa m'ha permés experimentar amb una idea de negoci i portar-la el més a prop possible a la realitat. Començarem amb idea individual, i en formar l'equip es triava el que més els agradava a tots. Crearem un CANVAS sobre la idea i el vàrem estar modificant fins a l'últim dia perquè que sempre hi havien canvis i aspectes a millorar.

Durant programa hi ha diferents xarrades que ens aportaren informació útil per a la nostra idea i per a la vida en general. He utilitzat les xarxes socials per a fomentar el màrqueting del nostre producte i intentar arribar als nostres early adopters. Per a poder saber si el nostre producte realment creava una solució a un problema de la societat desenvoluparem un producte mínim viable. Així mateix, vaig practicar el pitch del nostre producte per a poder transmetre la nostra idea breument i poder convéncer a la persona indicada que som una oportunitat de negoci. Finalment hi havia un campus intensiu de 3 dies amb mentors i professionals on ens ajudaren amb la idea. Aquest programa m'ha permés fracassar, canviar d'idees, pivotar ràpidament i sense costos. També m'ha forçat ser més creatiu.