Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Samuel López Carril
SAMUEL LÓPEZ CARRIL

Alumni pime3UV

Llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

Grau en Periodisme

Biography

ALUMNI pime3UV 2019

Em vaig animar a realitzar pime3UV perquè sempre he sentit curiositat i interés per ser un emprenedor. Encara que actualment la meua il·lusió és ser docent universitari (estic desenvolupant la meua tesi doctoral amb una FPU sobre la inclusió dels medis socials en l'ensenyament de la gestió de l'esport per a fomentar les competències digitals i professionals en l'alumnat), no descarte combinar aquesta eixida laboral amb projectes empresarials, i per aquesta raó en el passat ja vaig realitzar altres programes formatius com Qui pot ser empresari? o MOTIVEM, on he tingut la sort d'aprendre de la mà tant de professionals de la Universitat de València com de destacats empresaris.

Així, quan vaig veure la possibilitat d'inscriure'm en pime3UV, on un dels seus pilars formatius està basat en la interdisciplinarietat, la cooperació i el treball en equip, no vaig dubtar en intentar-ho. Afortunadament, vaig ser un dels escollits per a viure una xicoteta aventura molt intensa, perquè es desenvolupa en només tres mesos, on vaig compartir amb més de 50 companys i companyes l'objectiu de ser un dels 12 representants de la Universitat de València en l'European Innovation Academy (EIA) – an entrepreneurship summer school focused on IT innovations, que se celebrà en Torí del 7 al 26 de juliol. Per arribar fins allà, vaig tindre la gran sort de compartir equip amb Vicente Monleón, Víctor Rodríguez i Joan Gasent. Grans companys, amb un gran futur professional. Junts, i encara que per motius acadèmics Joan hagué de deixar l'equip, “pivotàrem” una vegada darrere l'altra, fins a donar amb el projecte GirlsFit, que vam defensar amb molta passió davant el jurat de pime3UV, permetent-nos guanyar el premi Emprenedores, així com viure l'experiència de Torí.

EIA va ser una gran experiència, on vaig conéixer a companys i companyes de més de 30 països i de forma molt intensa vam crear un nou projecte des de zero, i també aprenguérem cada dia sobre emprenedoria i desenvolupament empresarial de la mà de destacats emprenedors d'arreu del món. Va ser la guinda a tot el que ha sigut pime3UV, on més enllà de tot el que he aprés (que ha sigut molt), he conegut a grans persones. Els ja mencionats companys de GirlsFit però també la resta d'equips que participaren en pime3UV. Gràcies per tot. Sou genials.

No em vull oblidar de tot el treball realitzat per Rafael J. García Martínez i Sonia Marín Belmonte, que des de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX] de la Universitat de València, van ser les persones encarregades d'organitzar tota l'estructura de pime3UV 2018-2019. Ambdós no deixaren de motivar-nos cada dia per a donar el màxim de nosaltres al llarg de tot el programa formatiu. Desitge que continueu amb eixa motivació i passió en tots els projectes en els quals estigueu involucrats, per a l'alumnat de la Universitat de València. Gràcies.

Tanque aquest breu repàs de tot allò que ha significat pime3UV per a mi, insistint en el fet que val la pena viure aquesta experiència. Així, si eres estudiant de la Universitat de València, estàs llegint açò i t'estàs pensant apuntar-te a algun programa de formació oferit per l'OPEX, no ho dubtes. Val la pena. Vés per ell.

Formació

  • Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (2012)
  • Graduat en Periodisme (2015)
  • Màster Universitari Oficial en Formació del Professorat de Secundària: Especialitat Educació Física (2015)
  • Màster Universitari Oficial en Direcció i Gestió de l'Activitat Física i l'Esport (2016)

Vols saber més de mi?

Em considere una persona transdisciplinària i multipotencial, amant de les sinergies. És a dir, una persona amb passions diverses, interconnectades i combinades, vinculades a àmbits com la comunicació, la història, la docència i l'activitat física i l'esport, entre altres. Sempre gaudisc amb tot el que faig.