Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Marina Simó Martí
MARINA SIMÓ MARTÍ

UJIE 2020 - 2021

Màster Universitari en Teledetecció.

marinasimomarti@icloud.com
Biography

UJIE 2020 - 2021

Després d'acabar els meus estudis en Ciències Ambientals, em vaig matricular en el Màster en Teledetecció de la UV. Durant aqueix curs vaig participar en el programa UJIE amb una idea de negoci i vaig rebre una beca per a realitzar una estada internacional. La idea de negoci consistia a crear una empresa dedicada a l'obtenció i processament de dades forestals, en concret dades de teledetecció (LiDAR i espectrals) obtinguts amb sensors a bord de drons.

L'empresa tindria cabuda dins de l'emergent camp de la silvicultura de precisió. La beca em va permetre realitzar una estada en el servei forestal d'Escòcia, Forest Research (UK) i rebre una formació tècnica en matèria de drons i planificació de vols necessària per a poder iniciar el projecte empresarial. Forest Research és l'agència d'investigació de la Comissió Forestal del Regne Unit i comptava amb tot l'equipament i mitjans necessaris per a la meua formació.

Estant allí vaig poder realitzar un gran nombre de mostrejos per boscos de diferents parts del país després d'obtindre la meua llicència de pilot de drons. A més, durant el període de pràctiques vaig tindre l'oportunitat de conéixer a un gran nombre d'investigadors i altres professionals dins d'aquest camp d'estudi, creant així una gran xarxa de contactes a més de tot l'assessorament que vaig rebre per part seua. L'experiència ha sigut molt enriquidora i positiva, i m'ha obert moltes portes de cara al futur.

Formació

  • Màster Universitari en Teledetecció en la Universitat de València.