María del Mar Benavides Espinosa
MARÍA DEL MAR BENAVIDES ESPINOSA

Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras"

(+34) 963828323
maria.m.benavides@uv.es
Biography

Una de les línies principals de recerca se centra en l'aprenentatge entre empreses a través d'aliances, en general, i en particular, a través de la joint venture. Línia de recerca que s'ha anat ramificant amb la realització de diversos projectes de recerca (amb el ministeri, conselleria i universitat, sent la investigadora principal de tres d'ells). Aquesta línia de recerca s'ha ampliat quan l'hem relacionat amb l'estudi d'altres temes com la innovació, o els recursos humans.

Una altra de les línies importants de recerca és la centrada en l'emprenedoria en general, i en particular, en l'emprenedoria social (economia col·laborativa,….).

Investigadora visitant en universitats nacionals i internacionals. Així com participació en congressos rellevants d'àmbit internacional de l'àrea de coneixement.

Com a conseqüència de la realització d'aquestes recerques ha sigut possible la publicació en revistes indexades nacionals i internacionals (Journal Business Research, Service Business, International Journal of Manpower, International Entrepreneurship and Management Journal, Management Decision,...), així com la publicació de capítols en llibres internacionals.