285 alumnes es graduen en la promoció de Medicina 2012 – 2018

  • Office of the Principal
  • June 13rd, 2018
Graduació Medicina

L’acte de graduació s’ha celebrat a la sala Iturbi del Palau de Música de València i ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre; del degà de la Facultat de Medicina i Odontologia, Francisco Javier Chorro; la presidenta del Col·legi de Metges de la Comunitat Valencia, Mercedes Hurtado; del secretari de la Facultat de Medicina, Luis Aparicio i de la vicedegana d’Ordenació Acadèmica de la Facultat de Medicina, Amparo Ruiz.

La promoció 2012-2018 de Medicina ha comptat com a padrins als docents Eduardo Aguilar i a Mercedes Zabaleta. La doctora Zabaleta ha afirmat que és un privilegi poder estar en aquest acte amb els alumnes, en un promoció que ha definit com “molt especial”. Zabaleta els ha recordat que “un bon metge mai termina d’estudiar i formar-se, sempre amb motivació i il·lusió”.

Per la seua part, el padrí el doctor Eduardo Aguilar ha destacat al seu discurs que “dir metge és ajudar al company, és solidaritat, és estimar la nostra professió, perquè els pacients donen sentit a la nostra professió”. Aguilar ha remarcat que els metges mai deixen de ser professors i investigadors durant la seua carrera professional.

En representació de l’alumnat, han parlat els estudiants Pascual Císcar i María Monzó. Els dos alumnes han destacat per haver exercit com delegat i delegada durant els sis anys de duració del grau. Al seu discurs han volgut destacar la unitat i el bon ambient que hi hagut entre ells durant els sis anys. A més, han volgut agrair als padrins, docents i a les seues famílies tot el suport rebut durant l’exigent i dur grau que han acabat.

Al seu discurs, la presidenta del Col·legi de Metges de la Comunitat Valenciana, Mercedes Hurtado, ha donat l’enhorabona als nous egresats i egrasades de Medicina afirmant que tenen les portes obertes del Col·legi en aquesta nova professió que comencen, “una professió per a tota la vida”.

El degà de la Facultat de Medicina i Odontologia, Francisco Javier Chorro, ha recordat a l’estudiantat que no tinguen por davant els nous reptes professionals que vindran. “Haveu demostrat esforç i treball durant aquests anys, prova de que superareu les adversitats i frustracions que tingueu al vostre futur, siga quin siga el camí que acabeu escollint”.

Finalment, la rectora Mª Vicenta Mestre ha felicitat als nous professionals de la Medicina remarcant que la formació dóna llibertat. “Vos haveu format en una de les millors facultats i universitat públiques a nivell internacional en medicina, no tingueu por perquè esteu preparats i qualificats per afrontar qualsevol repte en el vostre futur”, ha afirmat Mestre.