Logo del portal
We Are : els nostres Alumni
Andrés Evencio Izquierdo Riveras
ANDRÉS EVENCIO IZQUIERDO RIVERAS

Alumni SocInnoLab UV

Economia en el Grup d'Alt Rendiment ( Desenvolupament de projectes i màrqueting)

Biography

Alumni UVemprén 2016-2018

Al començament de 2017 vaig decidir unir-me a un Bootcamp ofert pel SocInnoLab en el qual, juntament amb 100 estudiants de la UV, treballaríem en una sèrie d'idees portades per nosaltres i en el qual es competiria per un lloc a l'European Innovation Academy 2017 a Torí.

Afortunadament i gràcies a conéixer a un equip molt talentós, vaig aconseguir juntament amb 5 companys més, la plaça per anar a Torí al juliol. En conéixer la notícia vaig decidir portar el projecte WorknGo, el mateix que venia treballant des de gener a València i que em va permetre la participació en el concurs.

Després de tres setmanes d'aprenentatge i treball dur, el projecte WorknGo es coronava com a guanyador del programa, sent un de deu premiats com els projectes més innovadors de la competència europea.

Va ser una experiència que ha marcat un abans i un després en la meua vida, no només a nivell estudiantil i professional, però a nivell personal. El treballar en un projecte que t'apassiona i que ho veges créixer dia a dia no té preu. Estar envoltat de gent molt talentosa i que t'aporta diferents punts de vista et fa adonar del molt que hi ha per fer i del gran impacte que podem generar amb només una mica de voluntat i determinació.

Espere poder seguir col·laborant i creixent juntament amb aquesta comunitat de talent i moltíssim potencial que s'està gestant a València. Col·laborant i aportant entre tots els canvis seran imminents.

Formació

  • Economia en el Grup d'Alt Rendiment de la Universitat de València