The Universitat de València takes part in a myriad of international S&T programmes with special focus on Horizon 2020, the EU Framework Programme for Research and Innovation (2014-2020). Increasing UV’s participation in such programmes is a strategic priority and, with that in mind, the Transfer and Innovation Service (reporting directly to the Vice-rector for Research and the Vice-rector for Innovation and Transfer) is responsible for promoting UV’s participation by means of its International R&D and Innovation Unit, which is the counselling and support unit for UV researchers wishing to participate in a project funded by the European Commission. This unit also carries out tasks linked to the financial and accounting management of research projects resulting from European and international calls for proposals, serving as point of contact for the funding agencies. Its telephone number is +34 96 3983621, email operuv@uv.es. You can request an appointment with any of our staff members on the webpage Cita Previa (UV login required).

@oper_uv on Twitter@oper_uv on Twitter           Eurorecerca on FacebookEurorecerca on Facebook

 • imatge de la noticia

  17/06/21

  INNOTRANSFER 2021: Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible

  Esdeveniment Innotransfer sobre Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible, es durà a terme el pròxim dia 22 de juny de 09:30h a 11:10h.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  14/06/21

  Jornades informatives de la Comissió Europea sobre Horitzó Europa 2021-2027.

  La Comissió Europea ha anunciat la primera edició dels infodays d'Horitzó Europa, que tindran lloc en línia del 28 de juny al 9 de juliol de 2021. En aquests esdeveniments la Comissió informarà dels principals instruments i processos de finançament d'Horitzó Europa en 9 temàtiques concretes. Els infodays d'Horitzó Europa estan oberts a la participació sense necessitat de registre previ. Per a obtener més informació i detalls pràctics, visite el lloc web de l'esdeveniment.

  [Read more]

 • Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  10/06/21

  Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  Webinaris per a ajudar a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les xarxes doctorals (Doctoral Networks) pertanyents al Pilar de Ciència Excel·lent d’Horitzó Europa.

  [Read more]

 • 10/06/21

  Esdeveniment web "European Research and Innovation Days".

  Els "European Research and Innovation Days" són l'esdeveniment insígnia anual de Recerca i Innovació de la Comissió Europea.

  [Read more]

 • Premi València Ciutat de la Innovació. Convocatòria internacional.

  07/06/21

  Premi València Ciutat de la Innovació. Convocatòria internacional.

  L’Ajuntament de València llança una convocatòria internacional per a projectes orientats a la missió València Ciutat Neutra i a la qual es destinaran els 100.000 euros que l’any passat va guanyar València per quedar entre les 6 ciutats finalistes en la Capital Europea de la Innovació.

  [Read more]

 • Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  04/06/21

  Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  Webinaris per a ajudar a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les xarxes doctorals (Doctoral Networks).

  [Read more]

 • Convocatòria Advanced Grant 2021 ERC

  21/05/21

  Convocatòria Advanced Grant 2021 ERC

  La convocatòria Advanced Grant del Consell Europeu de Recerca ha obert termini de sol·licituds en el marc europeu de recerca i innovació.

  [Read more]

 • Projectes Postdoctorals. Sessió informativa nacional

  19/05/21

  Projectes Postdoctorals. Sessió informativa nacional

  Convocatòria Projectes Postdoctorals de Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea (MSCA PF 2021).

  [Read more]

 • Webinars ERC Advanced Grant 2021

  03/05/21

  Webinars ERC Advanced Grant 2021

  Webinaris per a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les prestigioses beques del Consell Europeu de Recerca (ERC).

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  29/04/21

  Convocatòria 2021 d'ajudes a Projectes d'R+D+I en línies estratègiques, en col·laboració públic-privada, del Programa Estatal d'R+D+I Orientada als Reptes de la Societat.

  Convocatòria 2021 de l'Agència Estatal d'Investigació, per a la concessió de les ajudes corresponents a Projectes d'R+D+I en línies estratègiques, en col·laboració públic-privada, del Programa Estatal d'R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.