The Universitat de València takes part in a myriad of international S&T programmes with special focus on Horizon 2020, the EU Framework Programme for Research and Innovation (2014-2020). Increasing UV’s participation in such programmes is a strategic priority and, with that in mind, the Transfer and Innovation Service (reporting directly to the Vice-rector for Research and the Vice-rector for Innovation and Transfer) is responsible for promoting UV’s participation by means of its International R&D and Innovation Unit, which is the counselling and support unit for UV researchers wishing to participate in a project funded by the European Commission. This unit also carries out tasks linked to the financial and accounting management of research projects resulting from European and international calls for proposals, serving as point of contact for the funding agencies. Its telephone number is +34 96 3983621, email operuv@uv.es. You can request an appointment with any of our staff members on the webpage Cita Previa (UV login required).

@oper_uv on Twitter@oper_uv on Twitter           Eurorecerca on FacebookEurorecerca on Facebook

 • Oferta de treball de l'EFSA en comissió de serveis per a experts nacionals

  26/11/20

  Oferta de treball de l'EFSA en comissió de serveis per a experts nacionals

  Convocatòria oberta de manera contínua per a treballar amb l'EFSA com a experts i expertes nacionals.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  24/11/20

  Convocatòria d'ajudes a projectes R+D+I de “Generació de Coneixement” i “Reptes Investigació” 2020

  Comunicació de 24 de novembre de 2020 relativa a la convocatòria del Ministeri de Ciència e Innovació per a l'any 2020 del procediment de concessió d'ajudes «Projectes R+D+I» en el marc del Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d’R+D+I, i del Programa Estatal d’R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020.

 • imatge de la noticia

  23/11/20

  Programa VLC-BIOMED 2020 - Subprograma per al foment d'Accions preparatòries coordinades entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

  Amb aquest subprograma es vol generar sinergies i fer aflorar aliances entre el personal investigador i els/les professionals de totes dues entitats, que donen lloc a línies d'investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per a obtenir inversió pública i/o privada en l'execució dels projectes plantejats amb el fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació traslacional redunden en benefici dels i les pacients.

 • imatge de la noticia

  23/11/20

  Programa VLC-BIOMED 2020 - Subprograma per a Projectes d'innovació conjunts entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

  Aquestes ajudes seran destinades a finançar projectes col·laboratius innovadors de desenvolupament tecnològic en salut basats en resultats previs ja comprovats, amb una clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits pel personal investigador i els i les professionals de l'HUP/IIS La Fe i de la UV.

 • imatge de la noticia

  18/11/20

  Oberta la inscripció a la jornada en línia Horitzó Europa

  Ja està oberta la inscripció a l’esdeveniment d’Horitzó Europa, la presentació oficial del programa a Espanya, organitzat pel CDTI. La jornada se celebrarà en línia els dies 2 i 3 de desembre de 2020.

  [Read more]

 • Convocatòria d’Euronanomed 2021

  17/11/20

  Convocatòria d’Euronanomed 2021

  Convocatòria de projectes en el camp de la nanomedicina. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 21 de gener de 2021.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  13/11/20

  Presentació de Horitzó Europa a Espanya. Nou Programa Marc d'Investigació i Innovació de la Unió Europea per al període 2021-2027.

  El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial del Ministeri de Ciència i Innovació celebrarà un esdeveniment en línia de presentació del proper Programa Marc Europeu de Recerca i Innovació per al període 2021-2027, anomenat Horitzó Europa, els dies 2 i 3 de desembre de 2020.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  11/11/20

  Presentació oficial d'Horitzó Europa a Espanya

  Lloc: en línia (Internet). Data: 2 i 3 de desembre de 2020.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  06/11/20

  Fòrum online VLC INNOSALUD 2020 Investor’s Day el proper 12 de novembre.

  El proper 12 de novembre tindrà lloc el VLC INNOSALUD 2020 Investor’s Day, una jornada virtual en la qual investigadors i investigadores de la Universitat de València i de diverses institucions públiques valencianes d'I+D presentaran a inversors, empreses i entitats fins a 16 projectes d'innovació en el sector Salut, que han donat o poden donar lloc a noves empreses basades en coneixement. Es tracta de projectes que estan en fase primerenca de desenvolupament i procedeixen de la investigació en diverses àrees: Farmàcia, Teràpia, Diagnòstic, e-Salut, Alimentació, Productes Sanitaris i Materials.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  02/11/20

  Ponències jornada ERC del 28 d'octubre de 2020

  Publicades les ponències de la Jornada informativa nacional de l’ERC

  [Read more]