Convocatòria Advanced Grant 2021 ERC

  • May 21st, 2021
Convocatòria Advanced Grant 2021 ERC

La convocatòria Advanced Grant del Consell Europeu de Recerca ha obert termini de sol·licituds en el marc europeu de recerca i innovació.

S'ha publicat la convocatòria Advanced Grant del Programa de Treball 2021 del Consell Europeu de Recerca.

Ets un/a investigador/a experimentat/da, amb una trajectòria professional reconeguda de fites científiques al llarg dels darrers 10 anys? Tens concebut un projecte innovador que traspassa les fronteres del coneixement actual i necessites finançament per a dur-lo a terme? Europa et pot ajudar. La convocatòria Advanced Grant del Consell Europeu de Recerca (ERC, per les sigles en anglès) ha obert hui el termini de sol·licituds en el marc del Pilar de Ciència Excel·lent d’Horitzó Europa, el programa marc europeu de recerca i innovació.

Els tribunals temàtics d’avaluació s’inscriuen sota els grups de Ciències Físiques i Enginyeria (11 tribunals), Ciències de la Vida (9 tribunals), i Ciències Socials i Humanitats (7 tribunals). La subvenció serà de fins a 2,5 milions d’euros per projecte per a un període de 5 anys. Hi ha possibilitat d’obtenir fins a 1 milió d’euros addicional sota determinades circumstàncies.

El termini de sol·licituds acaba el 31 d’agost de 2021.

Si ets interessat/da a estudiar les possibilitats que t’ofereix aquesta convocatòria, la Secció d’R+D+I Internacional, pertanyent al Servei Transferència i Innovació, posa a l’abast del personal investigador de la Universitat de València els seus serveis de suport a la preparació de la proposta de projecte. Pots contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça operpromocion@uv.es o el telèfon 96-3983621.

Hi ha un tercer webinari nacional organitzat per al 17 de juny de 2021 (12.45-16.00). La inscripció està oberta. La documentació dels dos webinaris anteriors està disponible ja.

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València

Redacció: Rosa García Pérez

©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.

Subscripcions: en aquest enllaç