Convocatòria de projectes de recerca cardiovascular

  • February 20th, 2019
Image de la noticia

Oberta la convocatòria d'ERA-CVD de projectes liderats per científics i científiques novells.

L’era-net ERA-CVD sobre malalties cardiovasculars té oberta fins al 29 d’abril de 2019 una convocatòria de propostes de projectes transnacionals (mínim 3 socis de 3 països diferents) liderats per científics i científiques que es troben en les primeres etapes de la seua carrera investigadora. Tota la informació es troba en l’enllaç següent:

https://www.era-cvd.eu/388.php

El personal investigador de la Universitat de València interessat a presentar-hi una proposta de projecte, pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació en el telèfon 96-3983621, operuv@uv.es.

Temes convocats

Els temes de recerca poden incloure cardiopaties hipertensives i isquèmiques; cardiopaties pulmonars i malalties de la circulació pulmonar; altres cardiopaties; malalties de les artèries, arterioles i capil·lars, i malformacions congènites de les cavitats i connexions cardíaques; malalties reumàtiques i del septe cardíac (anàlogues a CIE-10).

Elegibilitat de l’investigador o investigadora principal

ERA-CVD té entre els seus objectius promoure investigadors i investigadores novells, per tant, només es permet la participació d’un/a (1) científic/a sènior en el consorci, i aquest/a no pot ser el/la coordinador/a.

Països participants

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Eslovàquia, Espanya, Estònia, França, Israel, Itàlia, Letònia, Països Baixos, Polònia, Romania, Taiwan i Turquia.

Consorci

Mínim 3 grups de recerca de 3 països participants diferents, i només un grup de recerca per país o regió participant, excepte en el cas d’Espanya, on 2 grups de recerca espanyols sí poden participar-hi al mateix consorci. Màxim de 5 investigadores o investigadors novells en el consorci. El/La coordinador/a ha d’ésser un/a investigador/a novell.

En el cas d’Espanya, les universitats hi poden participar sempre que s’incloga en el consorci un hospital o un centre d’atenció primària o de salut pública del SNS, o bé un centre de recerca sanitària acreditat (IIS), o bé un centre CIBER o CIBERNED, o bé un centre nacional de recerca cardiovascular.

Pressupost disponible per a participants espanyols

L’organisme participant per part d’Espanya és l’Institut de Salut Carles III, amb 250.000 euros de pressupost indicatiu per a finançar els grups de recerca espanyols.

Durada del projecte

Els projectes tindran una durada màxima de 3 anys.

Termini i presentació de propostes

La data límit de presentació de propostes davant ERA-CVD és el 29 d’abril de 2019 a les 17.00 h. CET. La presentació és fa en línia mitjançant el web de la convocatòria.

 

mciu_proa