Fòrum online VLC INNOSALUD 2020 Investor’s Day el proper 12 de novembre.

  • November 6th, 2020
Image de la noticia

El proper 12 de novembre tindrà lloc el VLC INNOSALUD 2020 Investor’s Day, una jornada virtual en la qual investigadors i investigadores de la Universitat de València i de diverses institucions públiques valencianes d'I+D presentaran a inversors, empreses i entitats fins a 16 projectes d'innovació en el sector Salut, que han donat o poden donar lloc a noves empreses basades en coneixement. Es tracta de projectes que estan en fase primerenca de desenvolupament i procedeixen de la investigació en diverses àrees: Farmàcia, Teràpia, Diagnòstic, e-Salut, Alimentació, Productes Sanitaris i Materials.

A la present edició de VLC INNOSALUD per part de la Universitat de València es presenten un total de tres projectes, promoguts pel següent personal investigador:

  • ARTHEx Biotech: Anti-microRNA per al tractament de la distròfia miotònica tipus 1, promogut per Rubén Artero Allepuz, del Departament de Genètica.
  • PaSK: Pèptid derivat d'insectes amb activitat antimicrobiana i antitumoral, promogut per Salvador Mena Molla, del Departament de Fisiologia i per Carolina Rausell Segarra, Inmaculada García Robes y Mª Dolores Real García, del Departament de Genètica.
  • Porous Materials at Work: Materials per a la degradació de compostos tòxics i contaminants, promogut per Carlos Martí Gastaldo, de l’Institut de Ciència Molecular.

La jornada es desenvolupa en el marc de la segona edició de VLC INNOSALUD, un esforç col·lectiu del sector de la investigació pública valenciana que té com a objectiu posar en valor projectes d'innovació en el sector Salut, entrenar als seus promotors per a què els projectes puguen rebre inversió i concentrar en un únic esdeveniment la seua presentació a inversors. En el lloc web vlcinnosalud.net és possible consultar el programa de la jornada i formalitzar la inscripció a aquesta, que és oberta i gratuïta.

VLC INNOSALUD, que té com a missió facilitar la valorització i transferència de resultats d'investigació al teixit productiu i a la pràctica clínica, és un programa organitzat per les unitats de transferència de tecnologia de totes les universitats públiques valencianes, el CSIC en la Comunitat Valenciana i les fundacions d'investigació sanitària INCLIVA, FISABIO i IIS La Fe. Aquesta iniciativa professional està coordinada per RUVID i finançada per l'Agència Valenciana de la Innovació.

Links: