INNOTRANSFER 2021: Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible

  • June 17th, 2021
Image de la noticia

Esdeveniment Innotransfer sobre Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible, es durà a terme el pròxim dia 22 de juny de 09:30h a 11:10h.

 

INNOTRANSFER 2021: Transformación Energética en el Hábitat Sostenible

 

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de la Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i on la Universitat de València participa.

El pròxim esdeveniment Innotransfer sobre Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible, es durà a terme el pròxim dia 22 de juny de 09:30h a 11:10h. El programa i la inscripció es pot realitzar a través del següent enllaç.

El webinari finalitzarà amb la presentació de la plataforma Innotransfer Hàbitat Sostenible, on les empreses de la Comunitat Valenciana podran plantejar els reptes concrets als quals s'enfronten en l'àmbit de l'hàbitat sostenible i on el personal investigador de les universitats públiques valencianes puguen aportar solucions a aquests reptes i necessitats; fomentant la cooperació entre els àmbits científic i industrial, facilitant el contacte i coneixement de les parts mitjançant una dinàmica de reptes-solució.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional  a uvinnovacio@uv.es