Jornada beques Marie Sklodowska-Curie 2019

  • March 22nd, 2019
Jornada beques Marie Sklodowska-Curie 2019

Lloc: Universitat Politècnica de València. Data: 8 d'abril de 2019

Des del dia 11 d’abril fins a l’11 de setembre de 2019 estarà oberta la convocatòria 2019 de les beques individuals Marie Sklodowska-Curie (MSCA IF) d'Horitzó 2020 per a investigadors i investigadores postdoctorals. Es tracta de les prestigioses accions europees de formació investigadora en el marc d’un projecte de recerca de qualsevol branca del coneixement que inclou la mobilitat transnacional de l’investigador o la investigadora.

Amb l’objectiu d’orientar als participants per a la preparació de propostes MSCA IF, RUVID, la Xarxa d’Universitats Valencianes per al Foment de la Recerca i la Innovació, celebrarà una jornada informativa el proper 8 d’abril a la Universitat Politècnica de València on intervindrà, entre altres, Cristina Gracia, Punt de Contacte Nacional MSCA de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), amb qui es pot sol·licitar una entrevista personal per a revisar la proposta abans del 2 d’abril. Les instruccions es troben al programa de la jornada, així com la inscripció a l’esdeveniment.

La jornada inclou un debat sobre les experiències viscudes i els serveis de suport que ofereixen els organismes d’acollida de les beques Marie Sklodowska-Curie en relació a la incorporació del personal investigador en el si de les seues institucions, moderat per Ángeles Sanchis, Cap de la Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació de la Universitat de València. Així mateix, hi haurà una taula rodona sobre recomanacions des del punt de vista dels beneficiaris de les beques i dels avaluadors, moderada per Francisca Gómez, experta avaluadora de les beques MSCA.

 

 

mciu_proa