Projectes Postdoctorals. Sessió informativa nacional

  • May 19th, 2021
Projectes Postdoctorals. Sessió informativa nacional

Convocatòria Projectes Postdoctorals de Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea (MSCA PF 2021).

La primera convocatòria MSCA en Horitzó Europa està a punt d'obrir. El 27 de maig de 2021se obrirà el termini de presentació de propostes de la convocatòria Projectes Postdoctorals de Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea (MSCA PF 2021) . Es tracta de les Individual Fellowships (IF) de l'anterior programa marc europeu de recerca i innovació. El termini de presentació de propostes acabarà el 15 de setembre de 2021 a les 17.00 h. CET.

Les dates no seran definitives fins a la publicació en l'EU Funding & Tenders Portal de la CE.

 

S'ha organitzat dues sessions informatives a nivell nacional.

1.La primera, per a tractar les novetats d'esta convocatòria i les regles de participació, tindrà lloc el 21 de maig de 10:00 a 12:00 en línia:

 

Agenda

Inscripció

 

 

2.La segona tindrà lloc el 22 de juny i es centrarà en aspectes pràctics per a ajudar a la redacció de la proposta:

 

Encara no hi ha agenda

Inscripció

 

La sol·licitud la presenta la institució d'acollida (en el nostre cas, la Universitat de València, amb un professor o professora que fa la tasca de supervisió) juntament amb l'investigador doctor o investigadora doctora que vol treballar en el si d'un laboratori o grup d'investigació de la UV quan s'obtinga el finançament europeu.

 

Objectius principals que perseguix aquesta convocatòria:

-Fomentar l'excel·lència a través de la implementació de projectes d'investigació.

-Potenciar el potencial creatiu i innovador dels investigadors amb un doctorat (formació en habilitats transferibles i desenvolupament de la seua carrera)

-Mobilitat i3 (internacional, intersectorial, interdisciplinari)

-Exposició al sector no acadèmic

 

El professor o professora de la UV que tinga un candidat o candidata identificat/-da de qualsevol nacionalitat per a demanar una d'estes beques sota la seua supervisió, pot posar-se en contacte amb esta Secció d’I+D+I Internacional (operpromocion@uv.es) per a preparar la proposta a la Comissió Europea.

D'igual forma, els professors i professores que vullguen publicar un anunci per a rebre ofertes dels potencials candidats Marie Sklodowska-Curie que estiguen interessats/des a presentar la seua sol·licitud amb la Universitat de València com a institució d'acollida, poden omplir i enviar-nos el formulari d'expressions d'interés adjunt per a la publicació de l'anunci en el portal Euraxess de la Comissió Europea

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València

Redacció: Rosa García Pérez

©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.

Subscripcions: en aquest enllaç