Convocatòries del Projecte del Cervell Humà (Human Brain Project)

  • July 13rd, 2017
Convocatòries del Projecte del Cervell Humà (Human Brain Project)

El projecte emblemàtic de la Unió Europea sobre el cervell humà ha obert el termini de presentació de manifestacions d'interès per a unir-se al seu consorci de recerca.

 

Les FET Flagships d’Horitzó 2020, el programa marc de recerca i innovació de la Unió Europea, són iniciatives de mil milions d’euros amb una durada de 10 anys, on centenars d’investigadors europeus destacats uneixen les seues forces per a resoldre reptes científics i tecnològics molt ambiciosos, com ara avançar en la comprensió del Cervell Humà o desenvolupar nous materials per al futur, com el Grafè.

Un d’aquests projectes FET Flagship, anomenat The Human Brain Project (HBP), acaba de publicar quatre convocatòries per a formar part del seu consorci durant els pròxims dos anys, des d’abril de 2018 fins a març de 2020 (fase SGA2). Les convocatòries són les enumerades a continuació, i la data límit de presentació acaba el 30 de setembre de 2017 a les 17 h. CEST. El personal investigador de la Universitat de València que estiga interessat pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

Convocatòries de manifestació d’interès per a la fase SGA2

Co-designing the HBP digital infrastructure for advancing the understanding of multilevel brain organisation (1.839.424 euros dividits entre les dues propostes que siguen seleccionades).
Més informació en aquest enllaç.

Data Protection Officer (318.750 euros, només se seleccionarà una proposta).
Més informació en aquest enllaç.

Modelling Allosteric Drugs (225.000 euros, només se seleccionarà una proposta).
Més informació en aquest enllaç.

Coordination of Gender Equality Activities (156.250 euros, només se seleccionarà una proposta).
Més informació en aquest enllaç.