• Agenda mòbil UV

Erasmus al Territori - Sagunt

Visita Erasmus a Sagunt

Schedule: From 7 february 2019 to 16 february 2019. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 12:00 to 09:00.

 

Place: Sagunt

 
Description:

Oberta inscripció en web.

Sortida 16 de febrer.

Sagunt, localitzada a 25 km. al nord de la ciutat de València, és la capital de la comarca del Camp de Morvedre. Situada a la vora del riu Palància, ocupa un lloc estratègic des del punt de vista geogràfic. 

La seua importància històrica es manifesta a través dels seus més de dos mil anys d'existència. Ciutat receptora de diverses cultures (ibèra, romana, islàmica, cristiana i jueva) conserva un valuós patrimoni històric com el seu Teatre Romà, la Via Romana del Pòrtic o la Jueria. 

A més, manté un important patrimoni industrial fruit de la seua etapa com a ciutat siderúrgica desenvolupada en la zona del port.

 
Organized by:

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projeccio Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col.laboració del Centre d'Idiomes

.

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy