Apostant pel Govern Obert per a les persones consumidores

El pròxim 30 de gener tindrà lloc en la Facultat de Dret la Jornada 'Apostant pel Govern Obert per a les persones consumidores', en la qual col·labora la Càtedra de Participació Ciutadana, Govern Obert i Open Data (Càtedra PAGODA) de la Universitat de València.

 

Aquesta jornada té com a objectiu contribuir a la millora del coneixement en l’àmbit de la socialització en els tres pilars que conformen el govern obert: la transparència, la rendició de comptes i la participació ciutadana. Es pretén desenvolupar un espai de reflexió i debat al voltant d’experiències i coneixements en el desenvolupament, construcció i execució d’eines d’avaluació del govern obert.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) i la Fundació per la Justícia, s’estructura a partir d’una sèrie de conferències impartides per experts de l’àmbit acadèmic i institucional. A més de la Càtedra PAGODA, en aquesta Jornada col·laboren l’Ajuntament de València, l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

La cita serà el pròxim dia 30 de gener a partir de les 9 hores en la Sala de l’Hemicicle Joaquín Tomás de Villarroya, en la Facultat de Dret de la Universitat de València. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

 

Date 30 january 2020 at 09:00 to 20:00. Thursday.

 
 
Place

Facultat de Dret

 
Organized by

Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (PAGODA).

 

Contact pagoda@uv.es

 
More information