• Agenda mòbil UV

Concurs InsPirats pel Botànic. Inscripcions obertes

Imagen cartel Inspirats

Schedule: From 8 may 2018 to 2 june 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 23:59.

 

Place: Jardí Botànic UV. C/ Quart, 80 - València

 
Description:

Al carrer es respira primavera i el Botànic no pot més de ganes d’acollir una nova edició del concurs de pintura i narrativa ràpides a l’aire lliure Inspirats pel Botànic i els tallers que l’acompanyen. És ja el tercer any que acollim aquesta activitat en què el traç dels pinzells, les línies dels llapis, la força dels colors així com la cadència de les paraules i l’abast de les metàfores troben el seu lloc exacte.

El dissabte 2 de juny és la data escollida per a aquesta jornada creativa. Un dia en què els participants, a més de poder passar un dia fabulós en companyia o en solitari, hauran de deixar-se seduir pel Botànic per descobrir, al final del dia, qui són els InsPirats triats pel nostre jurat. A més, amb una selecció de les obres presentades es farà una exposició a la Sala Hort de Tramoieres.

El concurs compta amb dues modalitats: pintura i narrativa. En la modalitat de pintura, la temàtica estarà centrada en el Jardí Botànic i serà vàlid qualsevol aspecte relacionat: arbrat, paisatge, passejos, racons, vistes... La tècnica és lliure. Els participants han d’aportar el seu cavallet i un suport rígid per a executar l’obra (a més de tot el que el material que consideren segons la tècnica escollida), i podran triar l’espai, racó, planta o col·lecció que els semble més suggerent i posar-se mans a la pintura.

Pel que fa a la temàtica de la modalitat de narrativa, a més de girar al voltant del Botànic, el dia del concurs es faran públiques tres paraules que hauran de ser incloses als relats de les persones participants. Tindran al seu abast una zona de biblioteca per consultar llibres relacionats amb el Jardí i la botànica i també rebran una breu xarrada per conèixer la història i col·leccions del Botànic. Eixos seran els elements inicials amb què començar a treballar un text manuscrit de temàtica lliure però que haurà de contindre l’essència del Jardí.

Inscripcions obertes fins el 30 de maig a les 12 h.

 
Organized by:

Jardí Botànic de la Universtitat de València.

www.jardibotanic.org

 

Contact: cicbotanic@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy