• Agenda mòbil UV

Igualtat i medi ambient. Jornada de portes obertes al Botànic

igualtat jornades

Schedule: From 1 october 2018 to 28 october 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 10:00 to 14:00.

 

Place: Jardí exterior amb activitats infantils a l'Estufa freda

 
Description:

Com a tancament del cicle "Igualtat i medi ambient. Una visió pedagògica", el Jardí Botànic de la Universitat de València organitza una Jornada de Portes Obertes el diumenge 28 d'octubre. L'entrada al Botànic serà lliure de 10 a 14 hores del matí. A més, es realitzaran les següents activitats:

TALLER: EL JARDÍ DELS CONTES IGUALITARIS, 10 - 11.30 H

Mitjançant la dramatització de relats infantils, es convidarà al grup participant a replantejar-se els rols del gènere, amb l’objectiu de fomentar la igualtat d’oportunitats entre xiquets i xiquetes.

TITELLES: ELS DETECTIUS DEL MEDI AMBIENT, 12 - 13 H

Juan i Ana dipositen les deixalles tots els dies al contenidor corresponent. Però un matí, es troben que els contenidors han desaparegut! El veïnat del poble no sap què fer, les deixalles s’acumulen a les cases, és un caos. Però Juan i Ana estan decidits a investigar i descobrir què ha pogut passar...

 
Organized by:

Jardí Botànic de la Universitat de València.

www.jardibotanic.org

 

Contact: cicbotanic@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy