• Agenda mòbil UV

Infància, adolescència i violència escolar, Alfafar

Vista aérea de Alfafar

Schedule: From 23 november 2017 to 11 december 2017. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Centre Cultural Ventura Alabau, carrer José María Julián, 2, 46910 Alfafar

 
Description:

Oberta inscripció en web

L’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià.

En aquest cas les taules redones centrades en infància, adolescència i violència escolar seran coordinades per la catedràtica de Psicologia Bàsica, Mavi Mestre, i un equip de professors especialistes de la Universitat de València.

En els últims anys s’han fet visibles diferents tipus de violència en la nostra societat, constatant-se un increment dels actes violents en diferents contextos: la familia, l’escola, la parella…

Per tant, pares, mares i professorat demanen estratègies i recursos per a fer front a aquesta realitat. En aquesta línia, la jornada “L’assejament escolar i altres tipus de violència, un conflicte solucionable”, que tindrà lloc a Alfafar, pretén oferir informació actualitzada i resultats de recerques sobre aquesta problemàtica .

L’objecte és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana. Estan obertes al públic en general de la localitat i el seu entorn pròxim, especialment a la comunitat educativa, col·lectius socials i assistencials.

 
Organized by:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València amb la co·laboració de l'Ajuntament d'Alfafar.

 

Contact: vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy