• Agenda mòbil UV

Inscripció web oberta. Aproximacions de context al Castell-Palau d’Alaquàs

Castell-Palau d'Alaquàs

Schedule: From 24 july 2018 to 26 september 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 14:00.

 

Place: http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=85468&lang=ca

 
Description:

1a EDICIÓ UNIVERSITAT DE LA TARDOR D’ALAQUÀS. Aproximacions de context al Castell-Palau d’Alaquàs

El castell-palau d’Alaquàs és una de les obres més destacades de l’arquitectura renaixentista valenciana. En el centenari de la seua declaració com a Monument Històric i Artístic (1918), es pretén una aproximació actualitzada a alguns dels aspectes històrics, culturals, arquitectònics i artístics que l’enmarquen i estableixen la seua singularitat. Investigadors especialitzats tractaran temes com ara la noblesa, el senyoriu, el bandolerisme, l’Humanisme, l’arquitectura, l’art, les manifestacions festives... A més a més, junt al públic assistent, participaran en una taula redona que servirà com a punt de trobada entre diferents àmbits d’estudi i d’anàlisi.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén convertir-se en un referent a Alaquàs i la seua comarca.

 
Organized by:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, junt a la Diputació de València amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs..

http://projeccio.uv.es/

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy