• Agenda mòbil UV

Interseccions 2018: Educació en diversitat

Postal curs interseccions

Schedule: From 11 september 2018 to 27 september 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 10:00 to 20:00.

 

Place: Terrassa de la Biblioteca d’Educació Maria Moliner

 
Description:

Interseccions

espai de formació

Interseccions 2018: Educació en diversitat

Del 25 al 27 de setembre de 2018

Inscripció gratuïta (places limitades)*

Interseccions és un espai de formació interdisciplinari dirigit a l’estudiantat de màster i doctorat de la Universitat de València per treballar la diversitat des d'una perspectiva crítica i interseccional. Aquest espai s’emmarca dins de diversitats, una iniciativa per la igualtat en la diversitat impulsada pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València.

* La inscripció està oberta a tot l’estudiantat matriculat en la Universitat de València durant el curs acadèmic 2017/2018 ó 2018/2019 en qualsevol dels ensenyaments conduents a l’obtenció de títols universitaris oficials. En cas de superar-se el nombre de places, es prioritzaran les sol·licituds de l’estudiantat de màster o doctorat en estudis de gènere i polítiques d’igualtat, educació i didàctiques específiques, ciències de l’activitat física i l’esport i drets humans.

Podeu consultar el programa i inscriure-us a través de: http://esdeveniments.uv.es/

 
Organized by:

Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat .

 

Contact: Si teniu algun problema o necessiteu informació addicional, envieu un correu electrònic a diversitats@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy