La Universitat de València convoca la primera edició d’UVemprén Valor Públic

Schedule: From 13 january 2021 to 15 february 2021. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Unitat d'Emprenedoria UVemprén

 
Description:

L'objectiu d’UVemprén Valor Públic és proporcionar formació complementària i experiència pràctica a l'estudiantat universitari que vulga accedir i desenvolupar una carrera professional en les Administracions Públiques. D'aquesta manera, les persones participants podran comprendre millor l'estructura organitzativa i la cadena de valor d'aquestes entitats, i potenciar competències i habilitats relacionades amb l’intraemprenedoria pública i el desenvolupament d'un perfil innovador.

Amb aquesta finalitat, el programa convoca un total de 70 ajudes per a l'estudiantat de grau i màster de la Universitat de València que vulga realitzar pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats o la Diputació de València. Aquestes ajudes ascendeixen a 250 euros per persona per a cobrir les despeses de desplaçament al llarg de tot el període de pràctiques, que haurà de realitzar-se entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2021. A més, l'ajuda inclou també l'emissió d'un certificat en intraemprenedoria en les Administracions Públiques.

Per a formalitzar la inscripció en el programa és necessari accedir a la pàgina web d’UVemprén Valor Públic i consultar el llistat d'entitats públiques d'acollida –que s'anirà actualitzant en els pròxims dies— per a seleccionar la seua plaça entre les quals s'ofereixen, abans d'emplenar la sol·licitud que es podrà presentar en instància general habilitada en la seu electrònica de la Universitat de València ENTREU, dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit programa UVemprén Valor Públic.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dia 15 de febrer de 2021.

 
Organized by:

Unitat d'Emprenedoria UVemprén.

https://links.uv.es/48Ppe0U

 

Contact: uvempren@uv.es

 
More information: