• Agenda mòbil UV

Oberta inscripció en web a la segona Universitat d'Estiu de Sagunt

Alto Horno

Schedule: From 26 july 2018 to 21 september 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Centre Cultural "Mario Monreal" c/ Roma, 9 Sagunt

 
Description:

La Universitat de València presenta la segona edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Sagunt, i amb el finançament de la Diputació de València.

La 2a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt porta com a títol “Camins patrimonials. Cruïlles culturals”, amb la fi de posar en valor la incorporació de Sagunt a l´Itinerari Cultural del Consell de Europa: la Ruta de los Fenicis i a la Ruta Europea de Patrimoni Industrial, patrocinada per la Comissió Europea. Tanmateix altre dels objectius principals és aprofundir en la anàlisis de la preparació de la seua candidatura a Patrimoni de la Humanitat. Per una banda, es vol plantejar la importància històrica de Sagunt des d´una perspectiva territorial, i, per altra, consolidar la visió cultural que atorga el seu patrimoni a la societat actual com element conformador de la seua memòria.

La Universitat d´Estiu de Sagunt és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim al llarg de dues jornades de vesprada. “Sagunt, Patrimoni de la Humanitat” és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d’especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València (facultat de Geografia i Història i facultat de Ciències Socials) i d’altres àmbits de la societat.

 
Organized by:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat , la Diputació de València i l'Ajuntament de Sagunt.

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy