• Agenda mòbil UV

Obertes la inscripció per a la 2ª Ed. de la Universitat de la Tardor de Bunyol

1ª Edició de la Universitat de la Tardor de Bunyol

Schedule: From 2 august 2018 to 25 september 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Sala Rafael Raga, Molino Galán (Carrer de Pelayo, 12)

 
Description:

La Universitat de València organitza la 2a edició de la Universitat de la Tardor de Bunyol, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Bunyol, i finançada per la Diputació de València.

La Universitat de la Tardor de Bunyol pretén ser punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i la seua comarca al llarg de dos jornades de vesprada. "BUNYOL, EL PATRIMONI CULTURAL. El vessant educatiu i didàctic de la música" és una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes de la Universitat de València i experts locals en música.

La Universitat de València i la Diputació de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, en aquest cas en un espai de referència en el patrimoni cultural valencià: la Foia de Bunyol-Xiva.

 
Organized by:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Bunyol

Diputació de València.

http://projeccio.uv.es/

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy