• Agenda mòbil UV

Taller de narrativa breu en castellà amb Carlos Aimeur

Quadern de notes

Schedule: From 1 october 2017 to 15 october 2017. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Aulari I Blasco Ibáñez

 
Description:

Impartit per Carlos Aimeur (Valencia, 1972).

Escriptor i periodista, va obtenir el 2007 el premi ‘Vicente Blasco Ibáñez’ de narrativa en castellà que concedeix l’Ajuntament de València per la novel·la Bonaventura. Sangre, cólera, melancolía y flema, que retrata la Guerra de Successió a València. Al 2015 va publicar la seva segona novel·la, Destroy. El corazón del hombre es un abismo, que té com a teló de fons el final de la ruta del bakalao. Com a periodista ha treballat i col·laborat a Valencia Plaza, Llevant-EMV, El Mundo, Las Provincias, La Hoja de Valencia, Mediterraneo, així com en Muy Interesante o Descubrir el Arte.

Dates de realització: : Dimarts 17 i 24 d’octubre, 7, 14, 21 i 28 de novembre i 12 de desembre de 2017

Horari: La sessió del 17 d’octubre, de 16h. a 18h. Resta de dates de 16h. a 19h.

Llengua: Castellà

Lloc: Campus de Blasco Ibáñez

Aula: Aula A-12 de l’Aulari I

 
Organized by:
 

Contact: nauest@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy