• Agenda mòbil UV

Tallers de llengües i cultures - tardor de 2017

Tallers de llengües i cultures - tardor de 2017

Schedule: From 28 september 2017 to 22 december 2017. Monday, tuesday, wednesday, thursday and friday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (Edifici Beatriu Civera, c. del Serpis, 29, València)

 
Description:

Els objectius de cada taller són promoure el coneixement de la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, són la pròpia de cada taller i el valencià.

El taller de llengua i cultura croates A1+/A2 està indicat per a persones amb alguns coneixements previs de la llengua del taller o de qualsevol altra llengua eslava.

Una volta començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s'hi detecten nivells molt heterogenis.

La falta injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d’alternes comporta la baixa en el taller. La justificació de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.

L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Qui s’hi pot inscriure?

Tota la comunitat universitària i els membres del col·lectiu Alumni UV de la Univesitat de València.

On?

A les aules del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (Edifici Beatriu Civera, c. del Serpis, 29, València).

Quan?

Del 16 d'octubre al 22 de desembre de 2017. Les sessions són de 90 minuts. No hi haurà tallers els dies festius 1 de novembre, 6 i 8 de desembre, ni el 20 de novembre (exàmens d'italià CELI).

Quant costa?

L’assistència als tallers és gratuïta per a tota la comunitat universitària i els els membres del col·lectiu Alumni UV.

Com i quan puc inscriure-m'hi?

A partir del 28 de setembre, al web www.spluv.es/tallers

 
Organized by:

Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contact: dinamitza@valencia.edu

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy