Opening ceremony of the 2023-2024 academic year.

Congrés internacional "Diálogo Ruso-Español 2017"

  • November 21st, 2017
Image de la noticia

24 de novembre a les 9.00 hores en el Saló d'Actes de l'edifici de Rectorat

El pròxim 24 de novembre de 2017 a les 9.00 hores tindrà lloc, al Saló d'Actes de l'Edifici de Rectorat, el Congrés Internacional "El diálogo Ruso-Español 2017. Cooperación Internacional entre Rusia y España: EDUCACIÓN, CIENCIA, CULTURA", organitzat per la Universitat de València amb la col·laboració de la Universitat Presidencial de l'Economia Nacional i Administració Pública (RANEPA) i el suport del Ministeri d'Educació de la Federació Russa.

 

L'objectiu principal del Congrés és la creació d'una plataforma per a intercanviar experiències relatives a la internacionalització de l'educació, l'ampliació i aprofundiment de la col·laboració entre ambdues universitats així com del diàleg intercultural i el de la societat civil. A més, al Congrés s'analitzaran les perspectives per al desenvolupament dels programes universitaris conjunts i projectes científics i culturals entre Rússia i Espanya.

L'esdeveniment reunirà als representants de les universitats russes i espanyoles així com als responsables de la promoció de les llengües russes i espanyoles, la cultura, l'educació i la investigació. Està prevista la participació dels representants de l'Ambaixada de la Federació Russa a Madrid i de l'Ambaixada d'Espanya a Moscou, els representants del Ministeri d'Educació i Ciència de Rússia, així com de les autoritats espanyoles.

Programa del congrés