Opening ceremony of the 2023-2024 academic year.

La Universitat de València declara el nivell d’alerta 3 en el Centre de Gandia

  • Office of the Principal
  • September 11st, 2019
Image de la noticia

La Generalitat Valenciana ha decretat la preemergència per pluges en nivell roig en diferents municipis de la comarca de La Safor.

Les autoritats locals han suspès les classes en centres educatius i formatius i han tancat les instal·lacions municipals. En conseqüència, la Universitat de València ha declarat el nivell 3 d’emergència al seu CENTRE DE GANDIA per a demà dia 12 de setembre. Aquest nivell d’alerta implica el tancament de les instal·lacions de la Universitat de València a Gandia. En la resta de Campus universitaris (València, Burjassot-Paterna i Ontinyent) es manté el nivell d’alerta 1.

En aquesta situació d’emergència no tindrà perjudicis sobre el rendiment acadèmic de l’estudiantat la no assistència a activitats que impliquen control d’assistència quan es produïsquen circumstàncies que justificadament impedisquen el desplaçament de l’estudiantat als campus.

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València continuarà seguint l’evolució meteorològica per adoptar les mesures escaients per a la seguretat de les persones.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà a la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

També es pot seguir la situació d’emergències a la Comunitat Valenciana a través de la web d’112-CV de la Generalitat Valenciana: http://www.112cv.gva.es/es