Opening ceremony of the 2023-2024 academic year.

La Universitat estrena una web que revoluciona la gestió i els continguts

Imatge d'arxiu d'uns teclats.

Des d'aquest dilluns, dia 10 de gener de 2011, la Universitat de València disposa d’una nova pàgina web. De moment, el nou disseny s’aplica a la portada i a les notícies. A partir d’ara, progressivament, tots els serveis de la Universitat començaran a adaptar-se al nou entorn.

La pàgina web atorga una especial importància a la imatge (tant les fotografies com els objectes audiovisuals) i a les notícies que genera la Universitat, que s’aniran actualitzant contínuament.
 
Tota la informació que necessiten els futurs estudiants (títols que ofereix la Universitat de València, forma d’accés, serveis...) disposen d’una ràpida localització. També per als membres actuals de la comunitat universitària (estudiants, professors, i personal d’administració i serveis) la navegació resulta més senzilla. I la mateixa facilitat trobaran els estudiants estrangers.
Des de la portada es podrà accedir directament als recursos d’investigació, a la inserció laboral, a les biblioteques, als esdeveniments culturals...
 
Tota la informació es troba en valencià i castellà. I una gran part ja està accessible en anglés. En poques setmanes, també les notícies més important que genera cada dia la institució es podran consultar en anglés. 
La nova pàgina ha estat impulsada pel Vicerectorat de Comunicació i Relacions Institucionals. Els treballs han estat coordinats pel DISE, en col·laboració amb el Servei d'Informàtica de la Universitat,  i han estat executats per l’empresa GMV.
 
La web ha estat pensada per a que tots aquells membres de la comunitat universitària que generen informació siguen els responsables de la seua edició i publicació. Això atorga un plus d’autonomia a cada centre i a cada servei, que no existia en l’anterior eina.

 

Last update: 4 de january de 2011 12:07.

News release