Opening ceremony of the 2023-2024 academic year.
PROGRAMA VLC-BIOMED 2017 CONVOCATÒRIA D’AJUDES UV-LA FE

S’ha obert el termini per a la presentació de manifestacions d’interès corresponents a la convocatòria d’ajudes del Programa VLC-BIOMED 2017, el qual pretén estimular noves col·laboracions en I+D+i entre investigadors/professionals de la Universitat de València conjuntament amb l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe – Institut d'Investigació Sanitària La Fe (HUP/IIS La Fe).

Enguany es convoquen dues línies d'ajudes:

- Subprograma A. Ajudes per a la realització d’accions preparatòries UV-La Fe: amb l’objectiu de donar suport a accions preparatòries de nous projectes en col·laboració.

- Subprograma B. Ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació conjunts: amb l’objectiu de donar suport al desenvolupament de projectes conjunts d’innovació i desenvolupament tecnològic basats en resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema sanitari o necessiten una validació clínica i/o tecnològica.

Les propostes hauran de tenir, almenys, dos investigadors principals, un de la UV i un altre de l’HUP/IIS La Fe, a més d'un equip d’investigació.

El termini de presentació de manifestacions d’interès començarà el 17 d’octubre i finalitzarà el 7 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

El dia 13 de novembre de 2017 tindrà lloc una Jornada a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, en la que s’organitzaran reunions entre grups d’ambdues entitats amb l'objectiu de facilitar l'establiment de noves aliances i el desenvolupament de nous projectes en col·laboració.

La publicació de la convocatòria d’ajudes, subprogrames A i B, està prevista per al pròxim 14 de novembre de 2017.

 

Date From 17 october 2017 to 7 november 2017. 24h. Every day.

 
 
Place

Universitat de València

 
Organized by

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica..

 

Contact vlc-biomed@uv.es

 
More information