University of Valencia logo Logo Department of Computer Science Logo del portal

Xarrada Girls4STEM Family Maryam Mirzajani.

  • November 18th, 2020
Xarrada Girls4STEM Family Maryam Mirzajani.

Dissabte 21 de novembre en directe (Youtube, 11.30-12.30).

 Us convidem a assistir a l'última Xarrada Family de l'any 2020 en format online que organitzem el dia 21 de novembre emetent en directe des del Jardí Botànic de la Universitat de València.

Durant la xarrada, dedicada a la matemàtica Maryam Mirzajani, veurem els vídeos que cada grup d'alumnes i alumnes de l'IES Proveïments de València va realitzar després d'entrevistar les expertes participants, amb els qui també comptarem presencialment o per videoconferència, així com amb el professorat coordinador.

També va iniciar les sessions Family l'IES Font de Sant Lluis de València. Si bé per a aquesta edició no s'ha pogut acabar amb la realització dels vídeos per les circumstàncies d'enguany, sí que podrem comptar amb les expertes participants, els qui ens comptaran també com va ser entrevistar i rebre en els seus centres de treball a l'alumnat d'aquest centre.

Encara que emetrem en directe pel nostre canal de <https://bit.ly/3es1ZJq> YouTube us agraïm la inscripció prèvia en <http://go.uv.es/girls4stem/maryam

 

 

Expertes participants: IES Abastos

 

💻 Paula Cerverón Capilla, enginyera informàtica, actualment Team Leader IT, dirigint un equip, en l'empresa <https://www.grm-e.com/>

Grup Romeu Multiservices.

 

💻 Cristina I. Font Julián, enginyera tècnica en informàtica de sistemes, gestora d'informació i centrada en la cibermetría. Actualment forma part del grup Trademetrics de la <http://www.upv.es/>

Universitat Politècnica de València.

 

📊 Anabel Forte Deltell, matemàtica especialitzada en estadística. Combina la docència i investigació en  la http://www.uv.es/ Universitat de València amb diferents projectes de divulgació científica, a més de formar part del projecte Girls4STEM.

 

🔏 Sara García Bécares, enginyera superior en Informàtica i especialista en ciberseguretat, actualment és responsable de Talent en Ciberseguretat en INCIBE,  https://www.incibe.es/ Institut Nacional de Ciberseguretat.

 

 

 

Expertes participants: IES Font de Sant Lluís

 

🔬Elena Pinilla Cienfuegos, física investigadora en nanofotònica i nanotecnologia en  el https://ntc.webs.upv.es/ Centre de Tecnologia Nanofotònica (NTC)-UPV, compagina la seua investigació amb el seu compromís per la divulgació científica i entorn de la dona en la ciència.

 

📡 Cristina Rodríguez Aranegui, enginyera de telecomunicacions, treballa actualment en  http://www.telefonica.com/ Telefónica Espanya com a responsable de manteniment de serveis.

 

🪐Isabel Cordero Carrión, professora en  la <http://www.uv.es/> Universitat de València, treballa en els camps de les matemàtiques i de l'astrofísica. Isabel és secretària  de la  http://www.segre.es/ Societat Espanyola de Relativitat i Gravitació i duu a terme  diferents activitats divulgatives, entre altres dins de la  https://asociacionsapiencia.wordpress.com/> Associació Sapiència de la qual forma part.

 

➕Emilia López Iñesta, professora en  la <http://www.uv.es/> Universitat de València i investigadora en  la https://www.uv.es/uvweb/ingenieria/es/escuela-tecnica-superior-ingenieria-1285845344131.html  ETSE-UV Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, treballa els camps de les matemàtiques -i didàctica de les matemàtiques-, estadística i ciència de dades. A més de formar part de l'equip de Girls4STEM, participa activament en altres projectes divulgatius.

Projecte finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología