University of Valencia logo Logo Department of Computer Science Logo del portal

Xerrada Girls4STEM Professional Marta Macho

  • March 8th, 2021
Xerrada Girls4STEM Professional Marta Macho

Amb motiu del #8M Dia de la Dona, el dijous 11 de març a les 17:30h tindrà lloc la pròxima Xerrada Girls4STEM Professional Marta Macho.

La xarrada serà en format en línia i per a tindre accés a la mateixa és necessària la inscripció prèvia en go.uv.es/girls4stem/marta.

 

Comptarem amb quatre dones professionals de branques científic-tecnològiques que ens comptaran de manera amena la seua trajectòria professional, els seus assoliments i reptes, i com és el seu dia a dia en la seua professió des d'una perspectiva divulgativa i també com a dona en el món STEM.

●         Rosana López: Llicenciada en CC. Químiques per la Universitat de València, amb 23 anys d'experiència en Qualitat i Seguretat Alimentària. Actualment és responsable d'Auditories i Acreditacions a CAMPOFRÍO Food Group.

●         Ester Martínez: Enginyeria en Informàtica per la Universitat Jaume I. Treballa com a professora i investigadora en la Universitat d'Alacant, integrant del grup d'investigació Robótica y Visión Tridimensional (RoViT), on destaca l'alt component social de la seua investigació pel qual va rebre el premi Molt Joves Científiques de la revista Molt Interessant (2019)

●         Marta Talavera: Llicenciada en Ciències Biològiques i Dra. en Didàctica de les Ciències Experimentals. Actualment exerceix com a docent en la Fac. de Magisteri de la Univeritat de Valènciai participa com a professora en diferents cursos, màsters i postgraus d'especialització en temes de Mediació Docent, Violència de gènere, Formació del Professorat i Salut.

●         Maria José Gálvez: Enginyera Informàtica especialista en Robòtica, Aprenentatge Automàtic i Interacció Persona-Computador. Actualment treballa com a investigadora en el Centro de Sistemas Autónomos de Confianza (TAS Hub)) i és membre del Laboratorio de Realidad Mixta en la Universitat de Nottingham.

 

Aquesta xarrada Girls4STEM Professional està dedicada a la nostra padrina Marta Macho i està orientada al públic en general i, especialment, a professorat de diferents nivells educatius, es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de la ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

 

La xarrada quedarà gravada i posteriorment inclosa en el nostre canal de YouTube

 

També podeu seguir-nos en xarxes socials:

 

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

 

En la web del projecte (http://www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.