University of Valencia logo Logo Computer Science Department Logo del portal

Xerrada ‘Professional Girls4STEM’ dedicada a Tu Youyou

  • December 18th, 2019
Xerrada ‘Professional Girls4STEM’ dedicada a Tu Youyou

Dijous 19 de desembre a les 19:00h en el Saló de Graus de ADEIT.

S'acaba l'any i per a celebrar-lo, res millor que assistir a l'última xerrada de 2019 del projecte Girls4STEM dedicada a Tu Youyou (Premi Nobel Medicina 2015)

 

En la xarrada participen com a ponents 4 expertes STEM:

•         Arantza Barcena, Enginyera d'Organització Industrial en @sesderma i creadora de http://familysupplychain.com i http://donandovoy.wordpress.com (@arantza_barcena)

•         María Marquez, Investigadora en sostenibilitat i valoració industrial (@marquez_aguilar)

•         Emília Matallana, Catedràtica en Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València (@EmiliaMatallana)

•         Yolanda Olcina, Experta en la gestió de la Seguretat, Salut i Medi Ambient (@UnivarSolutions)

 

La inscripció (https://www.uv.es/girls4stem/tuyouyou.html)  és gratuïta i permet la degustació d'aigua, refrescos i snacks gràcies als nostres patrocinadors.

Aquesta xerrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l’ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat, dins de les línies estratègiques del Pla d'Igualtat de la Universitat de València.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglès) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques, intentant així reduir la seua baixa representació en aquestes disciplines. Per a això, es busca crear referents femenins de proximitat visibilitzant del paper de les dones en STEM i donant a conèixer a què dediquen el seu dia a dia mitjançant activitats divulgatives i d'oci, com són precisament, les Xerrades Professional Girls4STEM.

En la web del projecte (www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy