University of Valencia logo Logo del portal

  • Door of temple

Aquest dimecres 23 de març, a les 18:30 h., us esperem en la conferència que imparteix el mestre Chen Ziqiang sobre "Els beneficis del tai-txi en la salut". A continuació, realitzarà una exhibició magistral del tai-txi amb armes.

El tai-txi combina l'equilibri corporal i mental per a controlar des de la respiració fins als moviments del cos. A més de potenciar aquest equilibri, el tai-txi tenen molts beneficis sobre la salut, ja que aporta tot allò que el cos necessita per a trobar aquest equilibri. En la conferència es demostrarà que la pràctica del tai-txi potencia el control de l'organisme i beneficia considerablement la salut. S'acompanyarà d'exercicis pràctics per a explicar en quina mesura no som conscients d'aquest gran benefici.

Date: 23 de march de 2016.

Place Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Saló de Graus.

Organized by Institut Confuci de la Universitat de València.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy