University of Valencia logo Logo Confucius Institute Logo del portal

Presentació del llibre "El Dao del Fènix: Un viatge cap a l'alquímia del traç/cos" de Gabriel Torres Chalk / Xuándé 玄德 el Dimecres 28 d'abril a les 19 h. via Zoom

  • April 27th, 2021
Image de la noticia

Estimades i estimats amics,

Durant aquests dies se celebra la setmana cultural organitzada per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, en la qual col·labora l'Institut Confuci de la Universitat de València amb aquesta activitat. 

Enllaç directe a la presentació via ZOOM

ANEU de reunió de zoom: 756 484 8676
Codi d'accés: 8888


En aquest enllaç es poden veure totes les activitats programades de la setmana cultural de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

 

RESUM:

El Dao del Fènix explora la manifestació interna i externa dels éssers des de l'alquímia del traç. Cada ser té el seu relat, la seua energia i la seua manera de manifestar-se al món.


La voluntat d'aquest llibre és la de compartir la bellesa i energia que prové d'una manera de veure i entendre el món. La clau que ho estructura és la verticalitat i desenvolupament del pictograma i la cal·ligrafia del caràcter xinés des d'un aprofundiment en la màgia del Traç.


Etimològicament el Traç és el gest del vent i està contingut en el Fènix de tal forma que el vent - i l'energia creada per ell - es fan tangibles en el paper, bé siga d'arròs o bé en el llenç del cel i la terra. Així, l'autor indaga i comparteix la bellesa del gest cal·ligràfic, l'arqueologia del pictograma, la poesia, l'art i la visualització de l'energia dels éssers, la seua línia interna. Els dracs existeixen, només cal observar amb el cor.


Fèng Huáng 凤凰 remitent originalment a dos Ocells que simbolitzen l'espiral de la relació Yīn i Yáng. Així, Dào del Fènix és la Cal·ligrafia del vent. És visualització tangible de l'energia. Aqueixa manifestació és transformació. El Dao del Fènix és el Camí del Traç. És la seua expressió. És el seu Buit.

 

Presentació del llibre EL DAO DEL FÈNIX: UN VIATGE CAP A l'ALQUÍMIA DEL TRAÇ/COS.
GABRIEL TORRES CHALK / XUÁNDÉ 玄德
Dimecres 28 d'abril de 2021 a les 19.00 h.

Images: