Logo de la Universitat de València Logo Consell Social Logo del portal

María Emilia Adán García, nova presidenta del Consell Social de la Universitat

  • 20 de febrer de 2019
Image de la noticia

El Consell de la Generalitat ha nomenat a Mª Emilia Adán García, degana del Colegio Nacional de Registradores de la Propiedad, Mercantiles y de Bienes Muebles, com a nova presidenta del Consell Social de la Universitat de València.

Aquest acord ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en el dia de hui.

La nova presidenta del Consell Social de la Universitat va nàixer a Sogorb (Castelló) i es va llicenciar en Dret a la Universitat de València, amb premi extraordinari. En la Universitat va obtenir també el Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en Dret.

Registradora de la Propietat i Mercantil en les oposicions de 1988, ha exercit les seues funcions als registres de la propietat de Viver (Castelló), Gandia, Manises (València), Sogorb i Nules (Castelló), a més de la ciutat de València.

Mª Emilia Adán ha estat Directora del Centre d’Estudis Registrals de la Comunitat Valenciana i membre de la Comissió del Protectorat de Fundacions de la Comunitat Valenciana i del Foro por la Justicia del Consejo General de la Abogacía.

Va ser presidenta de l’assocaició CONVIVENTIA fins l'any 2017.

En 2010 va ser elegida degana del Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de la Comunitat Valenciana, essent reelegida en 2014.

L’any 2017 va ser elegida degana del Colegio Nacional de Registradores de la Propiedad, Mercantiles y de Bienes Muebles, càrrec que ocupa en l’actualitat.