UVCulturaUV Logo del portal

‘La llum del món’ al Teatre Micalet
‘La llum del món’ al Teatre Micalet

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

Només l'11, 12, 19 i 19 d'octubre

Per a la resta de dies, el Teatre Micalet ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València descomptes del 15% en les entrades de la seua programació.

Funcions

dijous i divendres a les 20.30 h

Text d'Anna Marí i Daniel Tormo

Direcció escènica d'Anna Marí

Amb Panchi Vivó, José Montesinos, Daniel Tormo i Anna Marí

CRIT Companyia de Teatre

La llum del món, el nou espectacle de CRIT Companyia de Teatre, presenta un retaule, des d’una aproximació en clau de comèdia o de tragicomèdia, amb cançons i música en directe, interpretat per quatre actors i basat en alguns passatges de la Bíblia.

En un escenari buit, una companyia de teatre -formada pels actors Memòria, Enteniment, Voluntat i Oblit- s’enfronta, des d’una mirada contemporània i sense prejudicis, al text fundacional de la civilització occidental: la Bíblia. Ho fan com un exercici de memòria necessari, segons l’Enteniment, per comprendre’ns a nosaltres mateixos amb Voluntat de transcendència i en lluita contínua contra l’Oblit. A l’espectacle, que resultarà del seu treball, es difuminaran els límits entre l’original i la còpia entre la tragèdia i la comèdia i entre el passat, el present i el futur.

La llum del món és fruit de la necessitat de submergir-nos en un dels textos fundacionals de la nostra cultura, sense el coneixement del qual no podem entendre qui som, d’on venim i, potser, on podríem anar com a creadors i ciutadans europeus del segle XXI.

 
Període de l'esdeveniment:
  • d' 11 d’octubre de 2018 a 12 d’octubre de 2018. Dijous i divendres de 20:30 a 22:00.
  • De 18 d’octubre de 2018 a 19 d’octubre de 2018. Dijous i divendres de 20:30 a 22:00.
 
 
Lloc de realització

Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

 
Organitza

Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta dinamitza@valencia.edu

 
Més informació