UVCulturaUV Logo del portal

  • Universitat de València

‘La llum del món’ al Teatre Micalet

‘La llum del món’ al Teatre Micalet
Període de l'esdeveniment:
  • De 11 de d’octubre de 2018 a 12 de d’octubre de 2018. Dijous i divendres de 20:30 a 22:00.
  • De 18 de d’octubre de 2018 a 19 de d’octubre de 2018. Dijous i divendres de 20:30 a 22:00.
 

Lloc de realització: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

 
Descripció:

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

Només l'11, 12, 19 i 19 d'octubre

Per a la resta de dies, el Teatre Micalet ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València descomptes del 15% en les entrades de la seua programació.

Funcions

dijous i divendres a les 20.30 h

Text d'Anna Marí i Daniel Tormo

Direcció escènica d'Anna Marí

Amb Panchi Vivó, José Montesinos, Daniel Tormo i Anna Marí

CRIT Companyia de Teatre

La llum del món, el nou espectacle de CRIT Companyia de Teatre, presenta un retaule, des d’una aproximació en clau de comèdia o de tragicomèdia, amb cançons i música en directe, interpretat per quatre actors i basat en alguns passatges de la Bíblia.

En un escenari buit, una companyia de teatre -formada pels actors Memòria, Enteniment, Voluntat i Oblit- s’enfronta, des d’una mirada contemporània i sense prejudicis, al text fundacional de la civilització occidental: la Bíblia. Ho fan com un exercici de memòria necessari, segons l’Enteniment, per comprendre’ns a nosaltres mateixos amb Voluntat de transcendència i en lluita contínua contra l’Oblit. A l’espectacle, que resultarà del seu treball, es difuminaran els límits entre l’original i la còpia entre la tragèdia i la comèdia i entre el passat, el present i el futur.

La llum del món és fruit de la necessitat de submergir-nos en un dels textos fundacionals de la nostra cultura, sense el coneixement del qual no podem entendre qui som, d’on venim i, potser, on podríem anar com a creadors i ciutadans europeus del segle XXI.

 
Organitza:

Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: dinamitza@valencia.edu

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies