UVCulturaUV Logo del portal

  • Universitat de València

Exposició #EqualWorkEqualRights

#EqualWorkEqualRights

Període de l'esdeveniment: De 21 de de juny de 2018 a 9 de d’octubre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 11:00 a 19:00.

 

Lloc de realització: Col·legi Major Rector Peset

 
Descripció:

La sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset acull l'exposició #EqualWorkEqualRights. Sobre la divisió sexual del treball i l'educació de l'artista Mau Monleón, una proposta produïda en col·laboració amb joves estudiants residents al Col·legi Major.

#EqualWorkEqualRights. Sobre la divisió sexual del treball i l'educació és un projecte comissàriat per Alba Braça, produït pel Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, que aborda dónes d'una perspectiva de gènere una dels recerques clau en l'obra de Mau Monleón, aprofundir en com afecta personal i socialment la desigualtat de gènere en el present, dónes del local al global, i a analitzar la violència de gènere estructural.

L'obra parteix de la vida i somnis de futur d'una sèrie d'estudiants de diferents nacionalitats residents en el Col·legi Major Rector Peset. A partir d'una entrevista mantinguda amb cada participant és genera tot un dispositiu que visualitza mitjançant diferents llenguatges els desitjos, aspiracions i límits oposats en la vida real de cadascuna dels persones, atenent al seu país i cultura de procedència atenent a criteris d'economia feminista.

Així, el recorregut de# EqualWorkEqualRights. Sobre la divisió sexual del treball i l'educació inicia fora de la sala expositiva ocupant els finestres de la façana de l'edifici interpel·lant als transeünts amb un llenguatge propi de campanya social, i contínua a l'interior de l'edifici situant en llocs de trànsit parteix de la sèrie que s'allotja en la sala. Així mateix l'exposició queda oberta a ser continuada en l'espai virtual doncs convida al públic a convertir-s'en un agent actiu qüestionant-li quin és la seua situació personal i el seu context social, quins són o van anar els seus somnis i quins o qui va posar límit a ells.

 
Organitza:

Col·legi Major Rector Peset.

www.uv.es/cmrpeset

 

Contacta: Culturacmrpeset@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies