UVCulturaUV Logo del portal

Foto d'Orlando Consort i Orfeó Universitari de València
Orlando Consort. Orfeó Universitari de València

Serenates 2022

Ieri, Oggi, Domani

Orlando Consort

Orfeó Universitari de València

Francesc Valldecabres, direcció

75 aniversari de l’Orfeó Universitari de València.

El concert amb Orlando Consort, titulat Ieri, Oggi, Domani, serà un diàleg entre música antiga i música contemporània basada en música de temps passats, i tindrà com a eix central l'obra de Tarick O'Regan, Scattered Rhymes, per a quartet solista i cor. L'obra està basada en la Missa de Notre-Dame de Machaut i diversos sonets de Petrarca. A més, en el concert estrenarem Homenatges, unes recreacions de Llum Martín sobre el cant de la Sibil·la i el Misteri d'Elx. El programa aprofitarà les possibilitats del claustre de La Nau per a explorar noves sonoritats i possibilitats, en un concert dinàmic ple de contrastos.

L'Orlando Consort és un dels grups més destacats del panorama europeu dedicats a la música antiga, fidels a la millor tradició vocal anglesa. Tot i això, l’interès per la música coral d'avantguarda s'atresora en els encàrrecs que fan a diversos compositors, així com en els enregistraments dedicats a aquesta barreja entre art actual i del passat.

Localitats no numerades. Aforament limitat

Venda anticipada d'entrades (PVP 3€) en: http://www.latenda.es/entrades

 

Data 26 de juny de 2022 de 22:00 a 23:30. Diumenge.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura

Col: Diputació de València. Ajuntament de València. Palau de la Música. Sabadell Fundació. Fundació Bancaixa. EASD. Women’s Legacy.

https://www.uv.es/uvweb/cultura/ca/activitats-convocatories/arees-programacio/musica/festival-serenates-1285866274426.html

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació